tirsdag den 21. april 2009

Tilbage på pinden...

Ja, så er jeg endelig tilbage på pinden her. Det tog lige et par dage for at komme ind i en rytme igen...Vi havde en underskøn tur med det dejligste solskinsvejr hele tiden. Godt nok blæste der til tider en noget kold vind, men det behøver man jo ikke at koncentrere sig om, når man kan sidde i en lun strandkurv med en dejlig bog.
Jeg havde en mindre stak bøger med, bla. en krimi af Tess Gerritsen og den blev jeg så bidt af, at jeg droppede de andre bøger jeg havde med og derfor gik i en lille strandboghandel og storshoppede, hvad de havde på lager af netop Gerritsen ;-) Jeg ved ikke, om dr er nogen der kender de krimier hun skriver? De er meget meget makabre og slemt slemt spændende - man kan slet ikke holde op og bare vide, hvordan det ender. Så jeg guflede en bog om dagen og jeg nød det godt nok i fulde drag! Her i hverdagen forsøger jeg også at læse, men der er aldrig rigtig tid til bare at glemme alt andet.
Den ø Usedom er noget af en oase. Hvis vi vandt i lotto, ville vi straks flytte dertil. Livet der kører ikke sådan på højtryk som her og findes der noget skønnere end at falde i søvn til havets brusen?
Her et par indtryk:


Paradis!


Indfanget på en lang strandtur...


Og her lidt lokal charme fra en usedomsk have ;-)

Men nu er vi tilbage i Berlin og det er også okay, man skal bare lige vænne sig til hverdagen ;-) Og den byder da straks på små overraskelser. Fx. her idag, da jeg kom hjem fra job...ja, så hang der da lige en mand foran køkkenvinduet her på 4.
Han var ved at rense tagrender og det skal jo også gøres, men for dutten da, hvor fik jeg lige et mindre chok!


Højdeskræk var ikke lige noget problem for ham, men jeg foretrak nu at gå ud på balkonen og få min eftermiddagskaffe i stedet for....

8 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Kære Gitte
Det er dejligt at I har nydt jeres ferie, der ser i hvert fald dejligt ud, lige bortset fra det billede med de der havenisser, eller hvad man kalder dem, det er noget komisk noget at sætte op, men hver sin smag.
Jeg tror da også, at jeg ville have fået et chok, hvis der hænger en mand uden for vinduerne i den højde, men det han skulle, er ret vigtigt, ellers ender det med, at jeres dejlig balkon, kunne blive et mareridt at sidde på, for ikke at snakke om jeres blomster.
Jeg kender ikke den forfatter, du skriver om, men det kan jo være det kommer.
Knus
Fra
Vibeke
PS. Jeres køkken, er det på vej?

tankehal sagde ...

det lyder som et lækkert sted :-)

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

neeeeej ! den strand der...det ser bare godt ud.....sommer du er så hjertelig velkommen......

Grønlandsposten sagde ...

Åh, blev lige ramt af et akut anfald af vesterhavs-savn! Elsker klittere, sand og strand... Lyder til at være en skøn ferie. Kender ikke forfatteren, men kom til at tænke på Ingrid Noll. Skøn forfatter, hvis du ikke kender hende, er hun helt klart værd at stifte bekendtskab med.

Marina sagde ...

Skønne billeder. Det må have været en dejlig tur og så teger det jo gerne lidt tid at finde ind i hverdagen igen. Jeg kan dårligt pudse vinduer (der indrømmet også sidder højt) uden at få højdeskræk så sådan et job var afgjort ikke noget for mig. Jeg ville ende med at klamre mig så febrisk til tagrenden at den faldt af, men så er den selvfølgelig også nemmere at rense...

Zette sagde ...

Lyder som en skøn ferie, hvor I helt igennem har kunnet få slappet af. Dejligt for jer. Men godt du også holder lidt af hverdagen - den er der jo lissom mest af!

Fifi sagde ...

Lige et spørgsmål. Læste i dagens danske avis, at der var fundet en gammel russisk bombe lige udenfor Merkels vinduer 10 cm under jorden. Bor hun ikke overfor indgangen til Pergamonmuseet???? Bomben blev gravet op af jorden ved Neues Museum. Det er da ikke udenfor Merkels vinduer mig bekendt, men nogle hundrede meter derfra. Hvor bor hun?? Kan huske du har kommenteret det på et tidspunkt.
Hilsen
Flemming

Berliner brosten sagde ...

@Vibeke
Nej, de der havenisser er helle ikke lige efter min smag, men jeg kan godt more mig over dem alligevel.
Vores køkken kommer den 5. maj og vi er lige ved at gå ud af vores gode skind...det er svært at vente ;-)

@tankehal
Du sagst es! Fantastisk sted endda. Hvis jeg havde småpenge nok, ville jeg flytte dertil med det vums.

@Anita
Ja, sommeren er helt klart på vej og den stand der, den var meget lækker. Jeg elsker også de der strandkurve, de har til at stå over det hele...

@Grønlandsposten
Ja, jeg kan godt forstå, at du lige kom til at tænke på havet.
Ingrid Noll kender jeg ikke meget til, vist blot "die Apothekerin"

@Marina
Jeg lider ikke direkt af højdeskræk, men det ville heller ikke lige være et arbejde til mig. Men det var nu meget fascinerende at se på...

@Zette
Ja, hverdagen er der mest af, det har du ret i, så det er med at affinde sig med den ;-) Det er ikke altid lige nemt, men for det meste lykkedes det da...

@Fifi
Jo, du har ganske ret - bomben var ikke direkte foran Merkels lejlighed, men det var jo et fantastisk emne for aviserne. Hernede var det også på forsiden og man kunne mene, at bomben lå lige under hendes trappe!