tirsdag den 9. november 2010

Musikalsk mandag #13 (forsinket)

Ooops for pokker, så blev jeg lige forsinket igen, men det er blot 2. gang i 13 uger, så det er et ret pænt gennemsnit syns jeg :-)
Jeg er ude i en sådan rigtig horroruge med en masse ekstraaftaler og møder og såe r det ikke altid at tiden lige slår til, der hvor man helst vil bruge den.

Nå, men idag skal vi over i noget af det lidt vildere...det vil sige nummeret jeg præsenterer, er et af de roligere (det starter da i hvert fald sådan) og jeg elsker det! Den der elguitar i starten er simpelthen for lækker! Der er en helt speciel sound over det, sådan lidt "beskidt" eller hvad skal man kalde det og den her duo er også mest kendt for det man vist kalder garagerock/grunge. Det er ikke noget jeg kan nyde til enhver tid, men jeg må sige, at jeg er totalt vild med deres seje guitarsound! Og de her vildere toner er da noget man fint kan bruge, når man (hvad der sker sjældent nok) pisker rundt i hytten med kost og spand...de her vildere toner giver da i hvert fald noget af et energiboost, yeah :-)
Duoen (Margaret Garrett og Tara McManus) hedder "Mr. Airplane Man" og den er ikke ret kendt i Europa så vidt jeg ved, men derimod i Amerika.De kommer fra Boston og har spillet sammen siden 1996, 2001 udkom deres første album og alt ialt har de udgivet 5 indtil nu.

Sangen her hedder "How long".

Jeg smider lige et par links her til et par af dem med lidt mere pep i, hvis der er nogen der skulle være blevet interesserede.
Jesus on the mainline (okay, den her er heller ikke vild, men guitarspillet! Mums!)

4 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

Hvor smukt! Kendte ikke bandet. Elsker al den nye musik jeg har opdaget her og heldigy nok har vi samme smag ;-) Jeg 'nsker mig ogs[ mere tid!!! Hvor er der meget jeg gerne ville n[!! KNUS med håbet om en rolig uge

Annette's space sagde ...

Jeg syns det er godt gået at du kun har været forsinket 2 gange på 13 uger ;-) Husk nu at bloglivet IKKE skal give dårlig samvittighed.
Og nu til dagens salme:
Det var nyt for mig, det band. Men hvor er det fedt. Dem skal jeg helt bestemt lytte mere til.
Tusind tak for tipset :-))

KirstenK sagde ...

Superfed musik du har fundet frem af "mølposen" der...Guitarspillet er intet mindre end forrygende. Jeg synes det er sejt at du kun har været "forsinket" to gange...men som Anette skriver må det der bloggeri ikke blive en skal-opggave! Også gerne mere tid til mig, hvis du finder et sted hvor det kan skaffes!

Berliner brosten sagde ...

@alle
Arj, hvor skønt altså! Jeg er mægtig glad for at i kan li det. Havde faktisk ikke regnet med meget respons på det her indlæg og så er det jo endnu dejligere, hvis det lige ramte jeres (rocktøsernes) smag... :-)