mandag den 15. november 2010

Musikalsk mandag #14

I sidste uge var vi jo ovre i den lidt mere hårde boldgade, nåja altså så slemt var det jo heller ikke lige, der findes da i hvert fald det der er værre :-) Men hvorfor ikke lige blive der for en stund - og idag kan jeg sagtens bruge noget rockmusik. Vores bil er nemlig på værksted og så er der jo altså offentlige transportmidler på spisekortet og idag var det krydret så fint med aflyste s-tog her og der. Så kan man altså godt gå hen og blive lidt vissen i kanten, men jeg syns nu tit at det hjælper, at få det dårlige humør blæst væk med noget musik der er lidt knald på.
Og sjovt nok hørte jeg idag noget spændende i radioen om netop dette band jeg vil præsentere.
De hedder Beatsteaks og kommer fra Berlin, yeah! :-) De spiller det man kalder alternativ rock/punk og de har været sammen siden 1995. I 1996 vandt de en lokal musikkonkurrence og præmien var ikke at kimse af da - de måtte nemlig være opvarmningsband for Sex Pistols, da de spillede i Berlin samme år.
De udgav et par plader, men gennembruddet kom først sådan rigtigt 2004 og fra pladen Smack Smash stammer numemret vil skal høre, nemlig: I don't care as long as you sing.

 

Er det ikke bare nogle seje gutter og er bassen ikke bare genial?
Jeg sætter lige et link til endnu et nummer fra deres sidste plade, der hed Limbo Messiah. 
Sangen hedder Cut off the top og jeg elsker den! I starten er den lige lidt skør, men på sådan en dag som idag gad jeg også godt lige skrige sådan efter Deutsche Bahn, der ikke kan finde ud af at sende s-tog nok afsted!

Idag hørte jeg så om en aktion gruppen har gang i. I starten af det nye år udkommer deres nye plade og normalt kommer der jo først en single på gaden.
Det gør der selvfølgelig også her, men først bliver den blot udgivet visuelt og ikke akustisk!
Fra i næste uge vil der hænge plakater overalt i byen med noder/akkorder/tabs til den nye sang. Man kan vist også hente dem på deres hjemmeside. Alle fans osv. er så opfordrede til at prøve at indspille den her sang på en eller anden måde. Den hedder iøvrigt Milk and Honey og når sangen så engang udkommer rigtigt fra gruppen, så vil den bedste amatørindspilning være med på denne singleudgave.
Det er da en total sej ide syns jeg og jeg har meget tilovers for grupper, der har sådan nogle overraskelser parat til deres fans. Godt gået. Simpelthen.

3 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Yea...now we are talking! Roskmusik er jo lige min boldgade...Elsker skøre og seje rockmusikere...men jeg elsker altså også alt andet musik (aj, ikke Hinterseer-fyren) Tak for tippet!

Prophecy sagde ...

Den sure dame syns, at manden har en FED stil og er helt enig i at bassen er nice. In kurz; lekker nummer det der (vil også ha seler og hat nu)

Tanker skal der til sagde ...

Hihihi fed video... Musikken er lige larmende nok ... Men det er nok bare mig i dag...

Tror jeg lytter igen en anden dag...

Hyggehygge
Marianne