mandag den 22. november 2010

Musikalsk mandag #15

Inden jeg starter op med dagens musikindslag skal vi da lige have beviset på det jeg skrev om i sidste uge. Det er så ganske sandt - der hænger virkelig plakater over hele byen med den her nye sang fra gruppen Beatsteaks. Jeg må sige det igen - total fed ide!


Nå men idag skal vi ind i en helt anden musikstil, men vi bliver i landet. Kunstneren jeg præsenterer idag er nemlig også fra Tyskland. Hans mor er tysker og faderen er fra Sierra Leone, men han er født (1979) og opvokset her. Nu bor han skiftevis i New York og Köln.

Sangeren hedder Patrice og han kalder sig en singer/songwriter der laver reggaemusik med indvirkninger af hiphop, soul, jazz og funk.
Han synger på engelsk og patois som er det sprog de fleste reggaesangere synger på.
Han startede med at komponere musik som 12-årig og spillede i forskellige grupper. 1999 var han med på Laurin Hills europatournee.
2000 udkom hans første album og siden har han udgivet et næsten hvert år. Her i efteråret kom hans sidste på gaden: "One".
Nummeret vi skal høre er også fra det album og hedder: Ain't got no (I got life)


Desværre er der en masse brok med YouTube og forskellige pladeselskaber her i Tyskland, dvs. at der findes mange mange videoer som vi slet ikka kan se, derfor kan jeg heller ikke lige finde nogle gode versioner af nogle andre sange, men hvis det er noget i kan lide, så syns jeg også i skulle prøve at lytte til dem her. Jeg kan blot finde nogle live ting, men de her er da i det mindste indspillet med bigband!

Music (min ynglingsang)


3 kommentarer:

Gateglimt sagde ...

I liked it, thanks for sharing

KirstenK sagde ...

Super...jeg er vild med reaggie stilen...Tak for tippet... Jeg undersøger nærmere. Er der ikke generelt meget brok mellem you tube og pladeselskaberne...Men de er jo en hel anden diskussion.

Berliner brosten sagde ...

@Gateglimt
You're welcome :-)

@KirstenK
Jo, der er da vist meget brok med youtube, men så vidt jeg ved, er det ret så slemt hernede.
Jeg er også vild med den reggaestil!