mandag den 31. januar 2011

ABC Scandinavia #M

Ja, jeg er lidt sent på den i denne uges bogstavleg, men bogstavet M må jeg da simpelthen være med i, da ordet jeg har valgt, spiller en stor rolle i mit liv.
M skal stå for musik.
Jeg har elsket musik nærmest siden jeg kan tænke og hvis jeg selv skal sige det, så er min musiksmag ret bredt anlagt. Der er alt lige fra barokopera over til saftig rock.
I reolen står der en temmelig stor cdsamling, der dog ikke er vokset meget i de senere år, da jeg i mellemtiden er fast bruger af iTunes. Det er perfekt bare at kunne downloade lige hvad man har lyst til og jeg elsker at surfe rundt og lære nyt musik at kende.
Platformen last.fm er en af mine favoritter.
Når det så først er på computeren, bliver det straks smidt over på min iPod.
Uden den forlader jeg ikke huset! :-)


Nu er jeg jo så heldig at min skat også er en musikelsker. Hun er jo endda musiklærerinde og spiller flere instrumenter, så det passer perfekt. Selv spiller jeg sådan lidt guitar, dvs. jeg er stadig ved at lære det.
Lejligheden er så også fyldt med diverse instrumenter - forskellige guitarer, en bas, et klaver og en masse fløjter for blot at nævne et par.
Den sorte guitar her er min. Den røde er min skats sidste erobring :-)

Highlights i musiklidenskaben er selvfølgelig livekoncerter. Dem har vi et par stykker af her i nærmeste fremtid og den sidste havde vi i sidste uge. Der så og hørte vi hende her igen.
Som nogle af jer måske kan huske, så har jeg en lille bitte svaghed der :-)Tina Dico spillede i en meget lille klub her i Berlin. Hun var opvarmer for Helgi Johnsson der ofte spiller med i hendes band. Han kan i den grad også anbefales som selvstændig kunstner. Den mand har en stemme, der er helt ufattelig. Men udstråling, charme og en ligeså ufattelig stemme har kun the one and only Tina. Og der er fordele ved at stedet ikke var så stort - hvor tit får man lige muligheden for at stå 1 meter fra hende? ;-)

4 kommentarer:

Inge sagde ...

Skønt M valg.. jeg kan godt se at det overhovedert ikke kan være andet end musik for dig. I lyder som et meget musikelskende par.. Fedt.
Hav en dejlig aften

KirstenK sagde ...

Godt valg for M...jeg eklsker også musik...kan vel nærmest ikke leve uden!Lyder spændende med Tina Dicow i den lille klub! God mandag af ten til dig!

Annette's space sagde ...

Herligt M-valg som ikke forbavser mig ret meget fra dig :-)

Berliner brosten sagde ...

@Inge
Nej, det var bestemt ikke noget svært valg denne gang :-)

@KirstenK
Nej, jeg kan (og vil) heller ikke leve uden musik. Det går da bare slt ikke!

@Annette
Nej, jeg kan godt se at der ikke var meget overraskelse i det :-) Men pyt, næste gang er det måske mere spændende...