torsdag den 13. januar 2011

Noget at se frem til...

Så var det lige at telefonen ringede...
I den anden ende var der en sød dame, der havde en indbydelse parat til en jobsamtale!
Hvad hun sådan fortalte, lyder ret så fantastisk. Selvfølgelig skal jeg lige passe på ikke at se alt med lyserøde briller, blot fordi jeg så fandens gerne vil væk fra den nuværende skole, men må da lige indrømme at jeg fik lidt mavekriller :-) Det er jo heller ikke sikkert, at det funktionerer lige i første forsøg, men rent objektivt set, uden lyserødt drys, er der altså et par helt åbenlyse fordele ved det her nye sted... Vi må se.
Okay, samtalen er så godt nok først om en 3 ugers tid, men så er der da noget at se frem til.
Jeg håber og beder.

9 kommentarer:

Prophecy sagde ...

Krydser hvad krydses kan, men vi hører mere ikke?

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

jeg beder også....og det ville da bare være så godt...men som du selv siger...så er der 3 uger til og man ved jo aldrig...men vover man ikke...så sker der ikke en skid....så jeg ønsker bare held og lykke og sender dig allerde gode vibrationer ...dem kan man ikke få for meget af, vel ?

Zette sagde ...

Hvor er det spændende. Og husk lige at rose dig selv for, at de ser positivt på din ansøgning uanset, hvad der sker. Det er SÅ fedt, for hvis bare du kommer til samtale, så skal det nok lykkes. Godt gået, og godt turdet!

Inge sagde ...

Sådan, godt gået at komme igennem til en samtale.. Jeg kryder fingre og tæer for at det er et sted du har lyst til at være.. :-)

Annette's space sagde ...

Uhhhh ja, den kriller kan jeg godt følge og også dit behov for ikke at have alt for lyserøde briller på....men men men, jeg vil krydse alt hvad krydses kan...:-))

KirstenK sagde ...

Åh, jeg håber det er noget der dur til noget....Godt at have noget at se frem til. Håber ikke mavekrilleren tager overhånd i de tre uger... Jeg beder også hos de højere magter for at det bliver til noget!

Tanker skal der til sagde ...

Ej hvor sejt !!!

Sig til når det er krydse tid !!!

Hyggehygge
Marianne

Grønlandsposten sagde ...

Og jeg krydser fingre :-)

Berliner brosten sagde ...

@alle
Altså 1000 tak for jeres søde hilsner og tanker. Det er jeg mægtigt glad for!
Jeg skal nok holde jer underrettede, det er da helt sikkert.