søndag den 4. januar 2009

Ich bin ein Berliner...ein Blogger!


Her i juleferien landede jeg sådan lidt tilfældigt på en blogside...derefter har jeg brugt en hel del timer på at læse mig igennem nogle af de fantastiske sider der findes. Jeg er meget benovet over al den fantasi og kreativitet jeg har mødt.
Da jeg mere eller mindre er en pc-junkie, der faktisk også gerne skriver, tænkte jeg: "hvorfor ikke også åbne en blog?", der findes da så meget mellem himmel og jord og Berlin er i hvert fald altid god for en historie.
En helt anden motivation er sproget. Jeg elsker sprog, ordspil og finurlige vendinger, hvilket ikke er noget problem på tysk, men jeg kan mærke at mit danske er ved at smutte lidt i svinget. Til stor fornøjelse for min familie - de havde igen nok at grine af her i juledagene!
(ja selvtak, det var da så lidt...)
Jeg håber at kunne finde mig tilrette hier i bloglandskabet. Og selvfølgelig kommer det til at vare inden der er nogen der forvirrer sig ind på min side, men når de gør, altså hvis de gør, så undskylder jeg allerede på forhånd mulige underlige udtryk, forkert ordstilling og manglende tegnsætning.

Also auf geht's!

7 kommentarer:

tankehal sagde ...

Hej Berliner
Bare rolig er sikker på vi er mange der nok skal hjælpe med lidt dansk for danskere udenbys !

Newyorkerbyheart sagde ...

Hej Berliner!

Du skal nok få mange besøgende og hvor er du heldig at bo i Berlin! Kæresten og jeg fik øjnene op for den skønne by i efteråret da vi besøgte byen og vi skal tilbage dette efterår for at se mere :-)
Jeg glæder mig til at følge dig og hvor er det nogle smukke katte!!! Jeg har selv en smuk prinsesse, som er mit et og alt og jeg er VILD med katte......

mange hilsner
Birthe/Newyorkerbyheart

Berliner brosten sagde ...

@tankehal
Jo mange tak for det. Det med at finde ordene går såsan nogenlunde...jeg kan jo også koncentrere mig litd ;-) Men jeg kan intet huske om den danske tegnsætning! Det er lidt vildt syns jeg, men lad os se ... måske det bliver bedre med tiden og med bloggen.

@Newyorkerbyheart
Hej Birthe,
ja Berlin er en skøn by, men til tider også ret så anstrengende. Men jeg er i hvert fald glad for at bo her - jeg boede flere år i München og det er også en smuk by, men bare gaaaab ved siden af Berlin.
Jeg har godt set billeder af din prinsesse, hun er ret så skøn! Mennersker der synes om katte er mig meget sympatiske ;-) Jeg er en total katte-nar, jeg elsker disse kreaturer!

Marina sagde ...

Velkommen i blogverden. Jeg er selv en meget ny blogger men det har allerede givet mig så meget. Jeg glæder mig til masser af indlæg fra Berlin.

Anne/Undreland sagde ...

Jaaa, et lille stykke med Berlin! Jeg glæder mig også til at følge med her.

Berliner brosten sagde ...

Tak for det...håber at jeg kan leve op til jeres forventninger som total blog-newbie ;-)

maybritt sagde ...

Hejsa,

tak fordi du linker til min blog -> Berlinblog
:o)

Maybritt