torsdag den 8. januar 2009

Jeg hader lærermøder...Ja, så fik vi ligesom det på plads og det er også ret vigtigt fordi dette indlæg vil komme ret så tit...nemlig ca. hver torsdag. Ja, på vores skole har vi nemlig lærermøde hver evig eneste torsdag :-(
Jeg skal nok fortælle om det en anden god gang, men idag skal jeg blot berolige mine nerver og til at meditere at mine kollegaer i bund og grund jo er gode nok...et eller andet sted derude, altså nærmere sagt i deres inderste inde er de jo okay - men for dælen da, hvor ville jeg sætte pris på ikke at skulle belemres med deres sniksnak (læs: alle mulige slemme ord for gylle!)
Heldigvis havde jeg en meget opmuntrende oplevelse på vej hjem i s-toget. Den får i imorgen engang...
Bye bye aus Berlin, hvor Angelika stadig spiller smart.

Angelika, GO HOME!
5 kommentarer:

tankehal sagde ...

jeg kender det :-) og de bliver ved og ved og ved, ting der kunne ordnes på meget meget kort tid ender af en eller andet grund altid med at tage meget meget lang tid, og jeg lover mig selv hver gang ikke at gå amok alligevel koger jeg ofte over :-)

Berliner brosten sagde ...

Hvor skønt at høre at jeg ikke er alene.
Jeg føler mig tit virkelig sær, fordi jeg ligesom fornemmer at de fleste ikke synes at det er total overflødigt at diskutere om blomsterne til kollegaen der går på pension skal være gule eller røde...bare for at komme med et eksempel som der findes 1000vis af.
Har i også møde hver uge? Jeg troede ellers at det blot er Steiner-skolerne der er så forrykte...

tankehal sagde ...

????????????????????????????er vi to ?? TAK !!
det er præcis sådan jeg har det, og de kan virkelig komme nærmest op og slås over om blomsten skal være gul eller rød !
Engang skulle en kollega gå på pension, han havde en lille sø i hans have med lidt fisk osv og ønskede sig en skildpadde i ler til den her sø, whatever, han havde vedlagt ALT omkring hvor kræet kunne købes, så finder en fra gavekassen pludselig ud af at sådan en kræ kan også købes i en lidt anden farve og størrelse et andet sted og vupti så var en hel del oppe og skændes over en SKILDPADDE i ler !! her gik man og troede at det ikke kunne blive mere ophidsende til et lærermøde men skildpadder i ler !! det fik ligefrem et par af de ældre kvinder til at hylde !! ved så ikke om det var skildpadde eller krokodille tårer !!

Berliner brosten sagde ...

Oooooh mein Gott! Jamen, det er da helt fantastisk. Det beroliger mig en del at vide, at det er det samme ovre på den anden side af plankeværket, men det foruroliger mig dælme da også!!! ;-)
Næste gang vi har sådan en diskussion i gang, skal jeg tænke på din skildpadde. Den var for go!

tankehal sagde ...

og mig "glæder" og skræmmer det da lidt at der nærmest også kan gå skildpadde i den i Tyskland :-)