onsdag den 7. januar 2009

Kleine Pause...Idag vil jeg holde en lille pause fra bloglivet ( i hvert fald et par timer ;-) - Nej nej, jeg er ikke ved at give op efter blot 3 dage, men jeg føler mig helt igennem bundfrossen...og jeg har slet ikke lyst til at skulle være syg. Et par af mine unger er allerede syge og dem der troligt tropper op - ja de snotter sgu nærmest om kap...sooo delicious!
Jeg kunne sagtens skrive en lang tirade om berlins offentlige transportmidler og om alle de tog, der IKKE kører eller om de busser med is på ruderne, på indersiden! Men nej, det er der ikke nogen der skal kedes med...
Jeg vil bare hoppe i badekarret og glæde mig over at jeg har en kæreste som jeg kan putte mig ind til bagefter...ind foran fjerneren og tæppe på. Der er også brug for lidt hygge - imorgen er det nemlig torsdag - min megatotale HATEDAY. Men mere om det ved lejlighed.
Hvis jeg nu er rigtig heldig kommer der en kat og lægger sig på mine ben. Kryds lige fingre for det. Merci.


Ja, lidt lækker er man vel?3 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

absolut adorabel...skøn...skøn....før jeg fik hund var jeg katteejer og katte er super lækre....og skønt at de lægger sig ved én..og spinder...og det lyder som en lille brummende motor og det er så hyggeligt....ja man skal huske at passe på sit helbred...her i randers er det hundekoldt og mange vandpytter er bundfrosne...har dog set en løbende bæk, hvor vandet løb under isen...smukt....hav en rar og lun onsdag under dynen med hygge....

Newyorkerbyheart sagde ...

Ikke bare lidt lækker...........MEGA lækker! Jeg er sikker på at en af dem kommer og putter, hvor er de skønne :-)

mange hilsner
Birthe

Berliner brosten sagde ...

1000 tak for jeres søde kommentarer. Hun er virkelig lækker den bette og selvom hun er en ganske almindelig bondegårdskat, så har hun en pels der er så blød - det er ganske ufatteligt. Men det var nu ikke hende der varmede mig, men hankatten gjorde selvfølgelig. Ham kan man virkelig stole på ;-)