lørdag den 31. januar 2009

Sikke nogel møgtal!

7, 9, 11, 14, 17, 31...
Arj, men for dælen da - hvad er da det for nogle møgtal? Det lyder da nærmere som det der tre på række eller hvad det hedder...
Okay, jeg er ikke nogen dårlig taber, jeg synes bare at det er noget skodværk det her, helt ærligt. Det er ikke fremme endnu om potten blev knækket, men hvis ikke, så bliver den vist delt imellem alle vindere på kommende onsdag.
Det er da også på tide at vi får noget andet at tænke på. Lotto var på forsiden af ALLE aviser idag og køerne med de spillesyge var for lange og for vilde...

Den jeg var inde i idag havde også en kæmpekø, men alligevel blot 2 til at ekspedere. Den ene, type fugleskræmsel med french nails, råbte hele tiden:"Dem uden lotto kan komme hen til mig!" Der skete selvfølgelig ikke en skid! Senere forsøgte hun sig med:"Nogen her UDEN lotto?" Så var det at en eller anden ældre lady i brombærfarvet frakke med pelskrave(!) skubbede sig igennem det halve af biksen, slalom igennem køen med ægte turistalbuer for så at sige:"Ja godaw, jeg vil gerne købe det her postkort (Brandenburger Tor selvfølgelig), men kun hvis jeg kan få frimærke med!"
Wow! Indfødte berlinere er jo ikke just kendt for at være venligheden selv og der kom også et par bandeordsformler fra forskellige sider, men et par af dem var sikkert allerede også godt trætte af den kø og især folkene i den...man kom jo for pokker også til at vente længere end egentlig nødvendigt. Uden at lyve, no shit really, 60 % af dem der skulle af med deres lottoseddel havde sat enten 5 eller 7 kryds!!!
Skodaber, kan de ikk gå til noget banko istedet?

2 kommentarer:

Zette sagde ...

Æv altså - jeg der var så sikker på det 4-tal. Bedre held næste gang - puljen må jo bare øges hele tiden, når så mange spiller, som ellers ikke ville have spillet.

Berliner brosten sagde ...

Jamen den pulje bliver jo også øget - det er jo helt forrykt. Men de mener at jackpotten nok skal være blevet knækket nu, da disse tal alle er sådan nogle fødselsdagsdatoer. Det bliver dog først officielt imorgen engang...Pyt nu os med det. Vi spiller da bare videre ;-)