torsdag den 12. marts 2009

Musikanbefaling #4

Som jeg før har skrevet, så bruger jeg musik til mange ting og jeg kan umuligt leve uden.
Det kan være noget med lidt sagte baggrundsmusik, det kan være noget, der bare braldrer ud af højtalerne, når der fx. skal gøres rent og det kan være noget, der kan understøtte eller aflede lidt fra en bestemt sindsstemning. Det er ikke ensbetydende med, at jeg hører "partymusik", når jeg er i dårligt humør for ligesom at komme op af hullet igen - det betyder heller ikke, at jeg blot hører noget melankolsk pop-værkeri, når jeg er i godt humør for ligesom ikke at komme til at spille alt for smart. Det er ganske forskelligt faktisk.
Idag gravede jeg lidt rundt i min samling og fandt det her nummer som jeg elsker i alle versioner.
Den mest kendte version er vel nok den her med Gnarls Barkley, den rykker bare, især i bilen, men også Nelly Furtados version er jeg helt pjattet med. Jeg har endda hørt hende synge den live, så deeeet ;-)
Jeg har jo fortalt, at jeg har et eller andet med markante kvindestemmer, men jeg jeg er også ret vild med en god håndfuld mandestemmer, bla. med ham Ray LaMontagne her.
Jeg ville da lige "tube" ham og så var det at jeg fandt det her nummer. Jeg har hørt den sang så tit i radioen her på det sidste, men hvem der egentlig synger...det tænkte jeg ikke nærmere over.
Sangen er faktisk ikke sådan 100 % min smag, men alligevel er der et eller andet ved den som jeg synes så godt om. Jeg er vild med stemmen og så er der er da i hvert fald gang i den om ikke andet. Og... så handler den jo om kærlighed. Så er vi ligesom på rette spor syns jeg.
Hør selv:2 kommentarer:

Fru Lipka sagde ...

Jeg har aldrig hørt om ham Ray. Tænk hvad jeg er gået glip af! Men bedre sent end aldrig ;o)

Zette sagde ...

Lækker stemme, det har du ret i, men ellers er musikken nu heller ikke så meget mig