mandag den 6. april 2009

Håndværkere....hjælp!

Vi får jo snart nyt køkken, yippie! Den 5. maj kommer det og vi glæder os bare så vældigt til det! Indtil da er der et par småting, der skal ordnes i det gamle køkken. Og nu da vi har påskeferie er tidspunktet perfekt til at tage imod håndværkere. Der er nogle stikdåser, der skal fjernes, flyttes osv. Elektrikeren var her imorges for ligesom at finde ud af, hvad han skal og torsdag kommer han så for at arbejde.

Ja, og så var der lige en række fliser, der skulle fjernes. Den nye bordplade skal nemlig sådan trækkes op til hængeskabene og derfor var denne her fliserække i vejen.
Ham flisemanden gik så igang og jeg skal da lige love for at han tog ved. Hele lejligheden vaklede og bragede!
Efter et stykke tid kom han så lige og mente, at der lige var et lille problem. I sin tid havde dem der restaurerde lejligheden lavet noget fusk og det var umuligt, at fjerne de fliser uden at rive muren væk også. Altså det var ikke nogen rigtig mur, men de der fagudtryk kan jeg ikke lige finde ud af på dansk.
Se selv, hvordan det så ud:


Der er da ikke noget at sige til, at det bragede lidt!
I hvert fald måtte han så afsted for at hente noget pladeværk til at smække op foran hullet.
Det hele tog vel omkring 3,5 timer og da han var færdig, så det sådan her ud:


Det ser da meget pænt ud, ikk?
Men altså, uha, vi håber da godt nok så sandeligt, at vi bliver forkånet for flere overraskelser af den her slags.

6 kommentarer:

Zette sagde ...

Ja, den slags overraskelser kan man godt være foruden - men hvor er det dog desværre hørt før. Det skal dog åbenbart være skidt og beskidt inden det bliver godt. Held og lykke med videre proces. Var kattene skræmt fra vid og sans?

tankehal sagde ...

ohh shit... godt I havde håndværker på :-)

Vibeke sagde ...

Kære Gitte, så fik I da set hvad der gemte sig bag fliserne :)
Det er godt, at I ikke selv var begyndt at lege håndværkere, I havde jo fået et chok1
Det køkken må blive godt, når det engang er færdig, det skal det blive!
Knus Vibeke

Grønlandsposten sagde ...

Den type overraskelser vil man helst være fri for! Håber I bliver forskånet for flere af den slags.

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Gitte !

det ser sørme godt ud.....nu har I fået en rigtig mur istedet for en hulmur....ja sådan er det nogen gange med huse....man kan blive overrasket over hvordan det egentlig er konstrueret, eller rekonstrueret af andre...godt I fik det lavet....håber heller ikke I får flere overraskelser af den slags...og det lyder da skønt med et nyt køkken...ja lige med undtagelse af at man skal have håndværkere gående og alt ikke kan bruges i et stykke tid...men heldigvis så bliver man jo så glad for det nye...og et nyt køkken er superdejligt at få, vil jeg synes...

Berliner brosten sagde ...

@Zette
Ja kattene var ret bange! De forsvandt i hvert fald i den allerfjerneste krog - og kom først frem igen et stykke tid efter at det her larmende menneske var gået igen.
Kryds lige fingre for at elektrikeren ikke finder nogen overraskelser!

@Tankehal
Ja, det var det sgu da. Faktisk ville kæresten have gjort det selv, hilfe! Hun har været med til at renovere et hus, så hun ved godt lidt om det, men alligevel...

@Vibeke
Ja, jeg håber også at det bliver godt, men det skal det nu nok. Det er jeg sikker på, men uha hvor jeg glæder mig. Det er allerede nu ikke til at finde noget som helst og der er jo næsten en månd til endnu. Men sådan er det jo...

@Grønlandsposten
Tak for det og ja, det håber jeg godt nok også! Ikke mere af den slags, tak!

@Anita
Ja, det bliver bare så skønt med det nye køkken. Det rum er det eneste i lejligheden, der ligesom er under standard. Men det skal vi få sat en stopper for snarest. Og de par håndværkere skal vi nok overleve ;-)