fredag den 10. april 2009

Så kan det køkken godt komme...

Nej nej, vi er ikke gået på påskeferie endnu, altså vi er ikke rejst væk endnu mente jeg, men de sidste par dage har der ikke været meget tid og overskud til at sidde og dimse her ved pc'en. Som sagt har vi brugt den sidste uge på at gøre køkkenet klar til det nye køkken, der kommer 5 maj, juhu! ;-)

Igår havde vi så elektriker på besøg. Hvis der er noget jeg virkelig slet ikke kan snuppe, så er det pyldrende mænd og jeg var fandeme da lige ved at få knopper af det eksemplar her. Han kom lige ind af døren, prustende som jeg ved ikke hvad og startede så straks med at jamre over, at han måtte op på 4. sal! - og så med alt det værktøj! Armen, det var sgu da også synd for ham! (not!) Det værste var, at han måtte ned til bilen flere gange for at hente alverdens ting og sager - eller som vi formodede, for lige at få en smøg. Jeg har da intet imod at folk ryger, gør det også gerne selv ved lejlighed, men så gider jeg sgu ikke at høre på det der pylpyl med hvor hårdt det er at komme op af trapperne...
Nå, men han fik da ordnet det han skulle. Han borede et utal af huller i væggen for at få fingrene i de kabler han skulle. Og de der huller fik han da lukket igen, men sgu noget sjusket. Jeg ved altså heller ikke lige, om det absolut var nødvendigt med alle de huller...Men at skælde ud over andres sjusk, det kunne han finde ud af. Alle andre håndværkere, der har været her i hytten, var efter hans mening nogle udlændige og nogle pampere. Ikke noget med tysk kvalitetsarbejde. Hallo? Idiot!
Nå, pyt nu også bare med det. Nu er det heldigvis slut med håndværkere i denne omgang. Vi skulle så bare lige have tapeseret en smule og malet og det gjorde vi heldigvis selv.

Af med det gamle tapet som ham elektrikeren havde lavet en masse huller i...
Og så måtte vi til at svinge rullen og det gik også fint. Lidt spænding var der dog i det, malingen var nemlig lige lovlig knap til sidst, men det gik.
Da vi var færdige, kunne vi da lige få en kaffetår på balkonen.
Vi har haft en vidunderlig dag i Berlin med solskin og 21 grader. Ja ikke fordi at vi fik meget ud af det. Syns bare lige at jeg ville nævne det...


Først da vi var helt færdige - altså, da alle rullerne etc. var rene, kom kattene ud af deres huller. Indtil da havde de været totalt usynlige og Mimi måtte straks op i kassen og nyde eftermiddagssolen.
Jeg håber, at der også er noget sol på imorgen, så vi kan komme ud af klappen.
Fik jeg nævnt, at vi glæder os som åndssvage til det køkken?

6 kommentarer:

Grønlandsposten sagde ...

Altså, han skal da bare holde sin mund og gøre sit arbejde! Ja, ingen kære mor herfra! Selvfølgelig glæder I jer til det nye køkken, det manglede da bare ;-)

Zette sagde ...

Hmmm, kedelig elektriker type af en brokkerøv - men dejligt, at I nu er SÅ klar til køkken. Nyt køkken er fedt! Glæd jer. Nåe, nej, det gør I jo allerede - og nyd ferien.

tankehal sagde ...

det kan i også roligt gøre, det er nemlig fedt fedt fedt at få nyt køkken :-)

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

pyha ! at have håndværkere på besøg kræver et godt helbred, tålmodighed, hvis ikke man skal få tyndslidte nerver.....men jeg forstår i glæder jer til nyt køkken.....det er bare skønt...så alt det håndværkeri får forhåbentlig en ende.....men så er det dejligt I har lidt ferie her i påsken til at nyde og komme lidt ud...jeg kan også mærke at det gode vejr sætter skub i lysten til at komme ud...
Men i næste uge tager min kære husbond til Berlin,ja sørme......og vi har kigget lidt i dine links for at få gode idéer til at se noget/gå ud og spise i Berlin.....er der nogle gode og rimlige restauranter, du evt. kan anbefale....måske nogle spændende udstillinger/gallerier/butikker med kunsthåndværk...da Orla er meget interesseret i det...eller maleriudstillinger( så snæver er han heller ikke ).....ellers kigger vi lidt rundt på nettet....kan se du har et link til en kvinde bosiddende i Berlin, der har link til flere udstillingssteder......så har du lidt guldkorn ( også andre seværdigheder), tager vi imod med kyshånd.....

Berliner brosten sagde ...

@Grønlandsposten
Ja, det havde jeg også lyst til at sige til ham, men man har vel nogle manerer...

@Zette
Jamen han var altså noget styg, ein richtiger Jammerlappen!
Og åhja, vi glæder os - som små børn eller noget...

@tankehal
Ja, det tror jeg på. Vi er noget så spændte og det bliver lidt fedt ikke at skulle finde køkkengrej i en eller anden kasse...

@Anita
Jamen hvor spændende, at din mand skal til Berlin. En skam at du ikke skal med...
Den der side jeg linker til har en masse gode forslag. Dem ville jeg kigge lidt nøjere på, desværre er siden ikke specielt aktuel, men spisestederne kan man da bruge.
"das schwarze cafe" kan jeg i hvert fald anbefale. Ellers kan man spise godt og billigt her i mit kvarter - altså Friedrichshain, rundt om Simon-Dach-Strasse. Prenzlauer Berg er også okay, men ikke helt så billigt. Hvis han er til noget kageværk, så MÅ han på cafe "sowohl als auch". Fantastiske lagkager!
Hm, hvad er der ellers...
- Hackescher Markt vil jeg anbefale til at snuse lidt rundt i, det er nogle forskellige baggårde med butikker, gallerier osv.
- Holocaust Mahnmal er meget imponerende - i nærheden af Brandenburger Tor.
- En sejltur på Spreefloden, hvis vejret er godt.
- Ellers vil jeg kigge på de forskellige markeder...
Jeg har et par links til jer her - Måske i kan finde det ene eller det andet her:

http://www.berlinonline.de/

http://www.zitty.de/

http://www.tip-berlin.de/

Det var hvad jeg lige kunne finde på hurtigt, håber der er noget i kan bruge.

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Gitte !

jeg skulle altså hilse og sige tusind tak fra Orla....altid dejligt med idéer fra en super stedkendt berlinerspecialist....selvom du nu stikker af og ud på landet...og det skal være dig så vel undt med lidt landluft og mulighed for at klappe en ko og en hest ( synes det er det jeg ser bag jeres smukke ferielejkighed...med stråtag und alles...wauw...)....tusind tak, Gitte.....