tirsdag den 19. maj 2009

lad os få lås på...

Idag havde vi besøg af en meget venlig mand fra et tyverisikringsfirma. Han kom og kiggede på vores dør allerede en time efter at vi havde ringet til ham. Det kalder jeg da service.
Han undersøgte så det hele og kom med et tilbud om det der kan gøres for at gøre døren mere sikker. Det var en hel masse og jeg gider ikke lige til at lede efter danske ord for alle de der ting (undskyld min dovenhed!). I hvert fald kommer han på tirsdag og banker det hele op. Det skulle tage ca. 2 timer og quanta costa?
Jo, der måtte vi da lige synke engang - vi er oppe på knap 8000 kr. for en bette lås her og der! Det er stærke sager syns jeg, men på den anden side er det jo ikke meget, hvis man herigennem genvinder en følelse af sikkerhed.

Nu skulle vi gerne lige slippe helskindet igennem indtil tirsdag.

Men du bæst af en tyveknægt, kom bare an!!! Jeg er nemlig hjemme indtil da.
Ja og her kommer vi til endnu en åndssvag dårlig nyhed. Idag har jeg tilbragt det halve af eftermiddagen i hals-næse-øre-lægens venteværelse. Jeg er nemlig blevet hæs igen og er nu sygemeldt i en uge og skal forsøge at holde helt pause med stemmen. Jeg skal bare inhalere et eller andet værkeri tre gange om dagen og ellers starte med stemmetræning igen. Sikke noget forbandet møg! Nu var det jo lige blevet så godt...Det er helt klart pga. den møgskole, men den gider jeg da slet ikke skrive om lige nu! (aaaargh!)
Men okay, så har jeg da tid til at skrive lidt oftere her på bloggen og der er jo ingen der siger, at jeg ikke må forlade huset, vel?

5 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Kære Gitte
Ja det var hurtig han kom, men det havde jeg nu også gjort for over 1000 Euro.
Ja jeg syntes ærlig talt, at det ser dyrt ud, I bor jo ikke ligefrem en rævehule, med masser af udgange.
Pokkers med din stemme, det skal da ikke undre mig, at det er ved at være psykisk, hvis der er noget man ikke er så glad for, kan det nemt sætte sig til hvad som helst.
Nu har du så nogen tid til at tænke det igennem, uden at du skal møde i skolen, det er måske en god ide med en tænkepause.
Stort knus
fra
Vibeke

tankehal sagde ...

sådan noget pis... og sådan noget dyrt pis.... og sådan nogle dumme jobs vi har... tror vi bliver syge af dem...
pøj pøj mit alles...
ps sender dig snart et par hotel forslag som jeg gerne vil høre din mening om hvis det er ok ? beliggenhed osv...

Vita sagde ...

Hej Gitte. Hvor er det træls med din stemme. Håber du hurtigt får ro på og kan bruge det til noget du lærer til stemmetræning. Mange tanker Vita

Berliner brosten sagde ...

@Vibeke
Nej, det er godt nok mange penge, men der er ligesom ikke meget at gøre ved det. Det har noget at gøre med at det er en lejlighed i ældre byggeri. Det lyder da godt nok lidt underligt, men det var hvad ordbogen spyttede ud. Altså selvfølgelig er lejligheden renoveret og modrene, men dørene fx. er stadig af en gammel slags eller noget. En normal døre ville blot have kostet halvdelen.
Og ja, det der med stemmen er noget skrammel. Jeg er i tænkeboks...men det er jo ikke så nemt lige at finde et altenativt job, der passer bedre...desværre.

@tankehal
Ja, pis over hele linjen faktisk. Jeg tror også på, at det ikke kan være sundt at arbejde der, hvor vi gør! ;-)
Ja og undskyld at jeg ikke har fået skrevet til dig om Berlin, men egentlig er det vel også smartere omvendt - altså at du sender mig et par forslag, så skal vi nok lige kommentere dem, ikda.

@Vita
Det har allerede hjulpet en del at holde kæft i et par dage, så det skal nok blive fint igen og så må jeg lige igang med det der stemmetræning igen. Men jeg er alligevel lidt usikker på det. Måske jeg skulle begynde at lede efter et kontorjob eller noget!

Zette sagde ...

Det er godt nok mange penge for låse - jeg vil da virkelig håbe, at de er effektive, og at de aldrig vil blive testet.

Trist med din stemme - den er jo ikke til at undvære, men godt du nogenlunde kan se lyst på det - forår i Berlin, kan jo være ganske dejlig. God bedring!