tirsdag den 5. maj 2009

Nyt køkken #1

Siden klokken ca. 10 i formiddags har vi to meget flinke mænd på besøg - de er ved at bygge vores nye køkken op. F..., hvor er det bare noget så spændende!

Og bare de da snart var færdige...;-)

Men man må jo heller ikke lige undervurdere tiden der går til med at slæbe skabe, låger, komfur, køleskab, opvaskemaskine etc. op på 4. - uden elevator!
Arj, det er sgu da lidt synd. Derfor har kæresten også lige hentet trøstekage ved bageren ;-)
Og så kan de godt komme igang igen!
Update senere. (håber jeg da!)

4 kommentarer:

tankehal sagde ...

vi lærte at det rigtig godt kunne betale sig at have cola og kage og kaffe nok til de der håndværkere !! åhh ha føler med jer, vi boede i byggerod i en måned fordi vi var nød til at brække ned 14 dage før vi skulle sætte op... men det bliver så GODT når i er færdige !! det lover jeg :-)

Zette sagde ...

Hey nu sker det, hva?

men jeg holder med Tankehal og her er HJEGM også enig: lidt servicering og leflen for håndværkere med kaffe eller cola og kage, plejer at være i høj kurs - og gir som regel en flottere finish på det, man får lavet.

God stil fra kæresten, der!

Grønlandsposten sagde ...

Et splinternyt køkken er simpelthen fantastisk. Flyttede engang ind i en helt nyrenoveret lejlighed og hev tape af køkkenlåger, komfur og opvaskemaskine. Det var skønt, og uha, hvor jeg nød at være i det køkken! I har virkelig noget at glæde jer til :-)

Berliner brosten sagde ...

Hej i tre køkkeneksperter ;-)
Jamen, det var en god ting at fedte lidt for de der hårdtarbejdende håndværkere...men uha da en tid det tog alligevel. Vores køkken er altså ikke særligt stort, men det varede da 8 timer inden de havde hele baduljen sat op, men okay, det der med 4. sal - det er en hård nød.
Men uha, hvor er det bare skønt nu, duften af alt det nye og sikke et smukt syn! Wow siger jeg bare...