lørdag den 18. juli 2009

Denne gang uden slange...

Dagen igår bød på endnu en udflugt til en sø i Berlins omegn. Vi cyklede et godt stykke rundt om søen og fandt så et skønt sted mellem nogle træer. Der kunne vi sidde direkte ved vandet og der var ingen andre mennesker vidt og bredt. Så det var bare med at få gang i en picnic og en lækker tyk bog ;-) Der var ufatteligt varmt i går (32 grader), så det var perfekt at sidde der i skyggen og slappe af. Men jeg skal nu gerne indrømme, at jeg tjekkede vandkanten ret så tit...jeg ville ikke være så vild med besøg af slange igen! Men alt var iorden - det eneste vi fik besøg af, var et par myrer og en vild hveps, men den fik et gok af bogen og så var der ro på igen.
Her kan i se idyllen:Først på eftermiddagen kørte vi hjem og måtte lige snuppe en middagslur. Man bliver altså træt i den hede ;-) Den middagslur blev dog noget forstyrret, nemlig af det der uvejr som de godt nok havde snakket meget om. Man kunne bare høre, hvordan den der torden kom nærmere og den kom godt nok tæt på. For dutten da, hvor det bragede! Og det lynede! Og det blæste og regnede! Det var for vildt! Det er det uvejr som i vist har til gode idag, oder?
I et sådan uvejr kender man jo, at sikringerne ryger, men hos os tændte lyset i stuen sig midt i det hele på magisk vis, hm...
Men det var måske bare en forsmag på aftenens aktion? Ich weiss nicht...
Vi havde nemlig en aftale med Mr. Potter.

Vi måtte dog udskyde besøget og tage afsted en time senere. Det der megaregnvejr skulle lige stoppe først, men det var ikke noget problem, da filmen bliver vist hver time. Jeg er ikke nogen speciel Potter-fan, men kæresten er, så jeg trotter da bare med ;-)
Ind imellem forklarer hun mig et par ting og sager, og egentlig er jeg ret godt med uden at have læst bøgerne.
Jeg ved ikke, om der findes nogle Potter-fanatikere derude eller om der er nogen af jer, der har set filmen? Jeg syns godt nok, at den var lidt lang i det og pubertet var et stort tema, men på den anden side elsker jeg alle de der flotte trylletricks og de mange små søde detaljer ...fx. en lille snemand, der løber på skøjter på en lagkage ;-) Så det var en helt igennem god afslutning på endnu en dejlig feriedag. Imorgen kører vi til Dresden for at hente kærestens mor - hun skal være kattesitter, mens vi er på ferie. Tirsdag eller noget er jeg tilbage.

Lieben Gruss vom gutgelaunten Berliner brosten ;-)

3 kommentarer:

Zette sagde ...

Det var da vist en skøn dag? Og godt planlagt. Her i Fredby kom uvejret aldrig, men regn i går og i dag, og det er faktisk vældig godt for højbedsindhold og andre planter. Og når jeg alligevel ikke havde de store planer, så gerne regn for mig.

Jeg skal også se Potter - er fan, men på et niveau, der hedder, at det er guddommeligt godt skrevet, og hvis du kan li detaljerne, så burde du i den grad læse bøgerne, for der er helt vildt mange detaljer - meget imponerende.

Men Potter-film bliver vist først om en små 14 dage...

Anonym sagde ...

Hallo. Hvad er det for søer du cykler ud til? Forøvrige var det vist kun en snog i så i søen. Snogen er sort og har 2 hvide nakkepletter. Hvor langt er der ud til søerne?? Mangler lidt fif til nye oplevelser hernede.
Grüsse Knorrpromenade

Berliner brosten sagde ...

@Zette
Ja, jeg burde nok læse dem...men den gang det der hype startede, der nægtede jeg at deltage og nu er der efterhånden gået så lang tid og jeg har set filmene, så jeg ved ikke rigtig...men jeg har hørt det du siger før (hvem fra mon?) ;-)

@Anonym
Vi har fundet ud af at det formodentlig var en snog vi så. Det eneste underlige var, at den ikke havde de der pletter, men måske det var en ung en?
Jamen, vi cykler ikke ud til de søer. Vi kører derud og så cykler vi der. Der findes søer rundt om Berlin - de der er nærmest ligger vel 20-30 km væk. fx. Summter See, Liebnitzsee osv.