onsdag den 15. juli 2009

Spændende feriestart...

Jeg har endnu ikke fået det sådan helt ind i knolden, at vi virkelig har fået ferie. Igår middag var det endelig så vidt. Jeg fik taget afsked fra mine små søde "møgunger" på en god måde - vi tilbragte en hyggelig sidste formiddag og så stormede jeg ellers ud til bilen og drønede hjem til kæresten. Hvilken fantastisk fornemmelse at køre fra skolen og vide at man ikke skal derhen de næste 5 uger - yes yes yes! Jeg gider ikke skrive om al den stress der var de sidste uger, jeg ved bare at jeg gik halvt i koma igår og sov det meste af dagen - vi nåede dog lige at komme på cafe og få lidt lækker mad ;-)

Tit er det jo sådan, at når man endelig kan komme til at slappe af og når man har glædet sig SÅ megt SÅ længe, så kan man godt falde lidt i et hul. Og det ville vi da slet ikke risikere idag, så vi snuppede vores cykler og kørte ud til en lille sø et stykke uden for Berlin.
Her fandt vi et lille sted, hvor der ikke var nogen andre - skønt!


Kæresten fik lyst til at gå i vandet - jeg er ikke så vild med sådan nogle vandhuller, så hun hoppede i søen. På vej ud igennem vandet begyndte hun at råbe...fordi en masse små fisk svømmede rundt om benene af hende ;-)
Her et billede som hun tog senere:


Lidt senere råbte hun igen og det endte med at hun drejede om og kom tilbage igen - der var en masse fnidderfnadder i vandet, så hun ikke kunne se bunden mere. Det var hun ikke så vild med "Tænk nu, hvis der er slanger i vandet!" sagde hun. "Sikke noget pjat" svarede jeg og grinede lidt...
Lidt senere sad vi så der på en bænk og kiggede ud over vandet og nød den lette brise og så var det at jeg fik øje på et eller andet underligt i vandet. Et eller andet dyr, der svømmede med hovedet oppe over vandkanten, et meget lille hovede godt nok, men man kunne sagtens se det. Dyret svømmede hen mod vandbredden og kæresten sprang op og rendte derhen for at se, hvad det var for en tingest.
Ja og hvad tror i lige?
For fanden da - det VAR en slange. Arj men jeg var da lige ved at gå ud af mit gode skind! Det var kæresten forresten også ;-) Jeg ved ikke, hvad det var for en - jeg skal lige ha kigget i en eller anden klog bog eller noget, men i skal da få et bevisfoto her:


Det er desværre ikke så fantastisk godt det billede, men man kan da i hvert fald godt se den. Uha, det var lidt spændende. Det var jo blot en bette ven, men jeg er altså godt nok slet ikke vild med slanger, skulle jeg lige hilse og sige...
Men jow, lad os nu se hvad morgendagen bringer. Hvis alt går vel, tager vi ud til en anden sø. Vi skal først på "rigtig" ferie i næste uge og indtil da nyder vi Berlin.

Og jeg glæder mig til at have overskud til alle jeres skønne blogge rundt omkring. Har godt nok været fraværende længe efterhånden - slemme mig! ;-)

8 kommentarer:

Vita sagde ...

Loch ness!!!!
Er sikker på det er den!!!

Tænk der virkelig var en slange. Lød ikke som om kæresten egentlig selv troede på der var slanger da hun drønede op af vandet.

Bvadr!

Rigtig god ferie til jer to!!!

Vibeke sagde ...

Kære Gitte
Det var da noget af en oplevelse! Vita har nok ret! Loch Ness!:)
Jeg kunne næsten regne ud, at du ikke har haft det alt for perfekt, da du ikke viste dig på bloggen, men nu skal du og din elskede nyde ferien, og find så lige en sø i morgen uden slanger:)
Knus
Vibeke

Grønlandsposten sagde ...

Puha, jeg skulle heller ikke have noget af at stikke fødderne i vand, hvis der var slanger i nærheden!

Har godt nok tænkt på, hvor du mon var blevet af. I må nyde ferien i fulde drag og glemme alt om arbejde. Dejligt med sådan en lang ferie, det kunne jeg godt bruge!

tankehal sagde ...

NESSIEEEEEE shit jeg havde også været bange... men jeg havde NEVER EVER badet i sådan en sø der !! never... pool eller meget klart hav til mig..
Kender så godt det der hul.... man er så træt så træt så træt så det lyder som en god ide / plan i har, Rigtig god ferie til jer begge.

Zette sagde ...

Du behøver ikke slå op i bøgerne. Her er der helt klart tale om en: VANDSLANGE.

Tøhø. Undskyld kunne ikke lade være at være vandet, eller det der noget.

Godt I har ferie. Glæder nemlig også mig på flere plan :-)

Berliner brosten sagde ...

@Vita
Nej, det tror jeg faktisk heller ikke at hun egentlig troede...Hvsi jeg havde været i vandet, ville jeg nok være faldet død om, da vi så den slange. Det var sgu lidt bvadr!

@Vibeke
Ja, idag skulle vi helst finde en sø uden slanger. Det var ret så grumt ;-) Men solen har gemt sig lige nu, så vi venter lige lidt. De lovede ellers perfekt vejr idag...men så kan jeg da lige får ordnet lidt blogsager rundt omkring :-)

@Grønlandsposten
Nej, lidt ulækkert var det godt nok. Underligt, jeg ville nu ikke hidse mig op over de der fisk, men en slange, badder!
Du kan sige ja til at vi nok skal nyde ferien!

@tankehal
Nej, jeg skulle heller ikke nyde noget af den der sø da, badder!
En god ferie skal vi nok få - und ihr auch ;-)

@Zette
En vandslange, ja, det var nok noget i den stil ;-)
Og ja, dejligt med ferie - og ja, på flere plan ;-)

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

uha siger jeg også Gitte...jeg er overhovedet heller ikke til slanger...men fisk er ok, jeg kan dog nok godt få lidt hjertekvabbabelse, hvis de svømmer mellem benene på mig....jeg kan dog huske som barn i Fjellerup at vi svømmede ud til den yderste revle og der havde vi en motorbåd liggende og hoppede i vandet fra den og dykkede under den og der så jeg tit fisk nedenunder båden...men det var okey, men sådan nogel der rører ens ben og man måske ike lige kanse hvad det er...næ det er vist heller ikke lige mig....jeg måtte lige vise billedet af fisken og slangen til Orla og han siger det er helt klart en aborre ( en iøvrigt god spisefisk) og slangen er lidt scær at se, men et godt bud også med tanke på dens adfærd, er en snog som ikke er en giftslange, men en slange der spiser frøer, skrubtudser og små padder og den sluger dem hele....men kendetegnet for en snog er to gule nakkepletter, som kan være lidt svage nogen gange....så måske du kan huske om den havde sådan nogle gule pletter.....
Jeg ved dog ikke om der findes nogle slanger i Tyskland, der ville passe til adfærd og foto men som jeg ikke kender, men i Danmark ville sandsynligheden for at det er en snog være rimelig stor, der er ike så mange slanger der svømmer, fortæller Orla mig....

Berliner brosten sagde ...

Hej Anita,
jamen vi har ledt og læst for a finde ud af, hvad det var for en slange. Vi tror også at det må have været en snog. Der er ikke andre der passer til størrelse osv. Det eneste der er forkert er, at den ikke havde de der to gule pletter...Men måske det var en ung snog eller noget? Jeg ved det ikke - i hvert fald skal jeg have mine øjne ekstra lukket op, når vi skal til en sø i fremtiden ;-)