torsdag den 30. juli 2009

Kan pelikaner spille fodbold?

Her i Midtjylland er der det fedeste vejr: der kommer nogle ordentlige regnskyl, sådan nogle "jorden-går-under-om-et-øjeblik" regnskyl. Ind imellem skinner solen så ganske flot igen, så det er jo egentlig helt okay. Hvis det ikke lige var for den blæst der- arj men helt ærlig, det blæser jo en halv pelikan! Det er altså godt nok noget med at få spændt selen! Det ville jo heller ikke være så slemt, hvis man nu bare havde planlagt en bette hyggelig aften i familiens skød, måske med en lækker bog og et glas rødvin eller noget...

Men nej, familien Danmark her skal fandeme da til fodbold!

Iaften skal der spilles det helt store brag her i Randers. Hamburger Sportsverein kommer på besøg og der skal spilles noget kvalifikation til Europa League. Det er jo lige lidt pudsigt, når nu "tyskerne" er på besøg og så måtte vi jo ind og have nogle billetter (spørg ikke hvad de kostede! :-)
Men sådan skal det jo være...i min barndom tilbragte jeg en del timer på
stadion - min far var nemlig en kæmpe Randers Freja fan.
Så det er ligesom også lidt i hans ånd...
Hvis det nu havde været Berlin, så havde jeg måske overvejet lidt, hvem jeg skulle holde med - men nu er det jo helt klart hjemmeholdet, der skal supportes. Oleeeeee...

Men altså, jeg ved sgu godt nok ikke lige, hvor meget fodboldkamp der bliver over det i det stormvejr?
Pyt nu også bare med det - vi skal nu nok more os.

8 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Gitte !

Rigtig god tur...kørte lige forbi på cykel idag og så at der var skilte oppe og særligt skilt til spillere fra Hamborg....håber I får godt vejr...med al den regn de seneste par dage og lig idag også...så må der da komme et ophold og lade solen skinne over stadion....pøj pøj med kampen og stemningen skal nok være i top, kan jeg forestille mig...jeg kan se de store projektører herfra hvor jeg bor....men næppe hørte lyden...men nu er der vist sat ekstra stole op så måske...hvis der bliver råbt højt nok....

Rigtig god tur....

Zette sagde ...

Din stakkel. Det lyder altså ikke ret rart...

Grønlandsposten sagde ...

Hm, det må være et udslag af super-lokal-patriotisme! Håber ikke I blæste væk (ud over at de danske spillere da vist blev noget nær blæst af banen...)!

tankehal sagde ...

hey
er der noget nyt om hvornår i kører nedad ? har lige læst zettes tyske indlæg om jeres besøg :-) må simpelthen også møde jer :-)men tror jeg vil nøjes med at tale dansk og engelsk :-)

KirstenK sagde ...

Ja, det er ikke ligefrem sommervejr at det bedste vi har her for tiden... Det er lidt ahem...ustadigt må man sige...

Berliner brosten sagde ...

@Anita
Altså stemningen var da virkelig i top, men godt nok mest hos de tyske fans. Jeg var temmelig skuffet over det danske publikum...at Randers ikke ville vinde, det var jeg godt klar over, men det var nu en sjov oplevelse alligevel. Og et flot stadion de har fået bygget må jeg sige.

@Zette
nej, faktisk ikke, men vejret holdt og vi sad endda i solskin under kampen. Ikke resultatmæssigt, det var da noget værre skod, men ellers var det fint.

@Grønlandsposten
Ja, det var da vist noget lokalpatriotisme der ;-) Og ja, hold da lige op, hvor blev de bare fejet af banen. Sikke en omgang skodfodbold, men pyt - vi morede os altså alligevel.

@tankehal
Jamen vi er sådan lidt fleksible. Vi regner med at køre tilbage sidst på ugen - hvornår er det du er væk?
Og nej nej, vi vil høre noget tysk der! ;-)

@KirstenK
Nej, denne gang har vi desværre ikke været meget heldige med vejret. I øjeblikket er det altid godt lige der, hvor vi ikke er. Men sådan er det jo nogle gange - man kan heller ikke være heldig hver gang.

Pernille på 1. sagde ...

Jeg håber at I fik set en godt kamp og at I ikke blæste helt væk, det var da sjovt at der lige var tyskeropgør :)

Knus

Berliner brosten sagde ...

@Pernille
Ja, det var faktisk lidt sjovt. Det var ellers godt nok en meget dårlig kamp, men vi havde det fint. Hvad sådan lidt lakrids kan gøre ;-)