fredag den 30. oktober 2009

Bisschen Tapetenwechsel...

Jeg har været så træt af udseendet på min blog her på det sidste. Jeg mener ikke konen for øverst, hende elsker jeg stadigvæk, men der manglede/mangler på en eller anden måde en smule pep.
Jeg havde bla. fået sat mig i hovedet, at der skulle være en spalte mere, men det var altså ikke bare sådan lige at ændre. Jeg dimsede rundt med det i et stykke tid, men måtte alligevel opgive. Så jeg afgræssede det meste af internettet for at finde en beskrivelse, der for det første virkelig virker og for det andet er temmelig idiotsikker. Jeg fandt den her og jeg er helt begejstret. Der skal jo ændres lidt i html-teksten, men den her brskrivelse er så nem at følge, at det næsten ikke kan gå galt.
Jeg kan godt se, at der findes et par småting, der skal passes til, men det kommer nok.
Og jeg ved heller ikke lige om farverner passer mig - men ligenu er jeg bare lykkelig over at udbyggelsen lykkedes. Jaja, kald mig bare en html-haj ;-)


(I virkeligheden hader jeg bare den der dødssyge halv-viden, der ikke hjælper en skid hverken her eller der!)

4 kommentarer:

Grønlandsposten sagde ...

Sådan, godt gået! Det er html-noget har jeg forsøgt mig lidt med også, men har aldrig sådan rigtig lært det. Men hvad, hvis man bare kan det til husbehov, er det jo også fint :-)

KirstenK sagde ...

Ser godt ud...måske man skulle forsøge sig udi html-junglen, jeg kunne godt trænge til lidt fornyelse også...

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Gitte !

jeg synes det peper lidt op....ikke noget jeg lige gebærder mig ud i, men det kan være det kommer...når andre tør og kan...en gang med mere tid, tror jeg.....

Berliner brosten sagde ...

@Grønlandsposten
Jamen husbehov er lige netop nok syns jeg. Problemet er blot, at det ofte er sådan lige i underkanten af husbehov og så kan det godt blive frustrerende. Men pyt, hvad har vi nettet til? ;-) Jeg kan stadig forundres over alt det man kan finde svar på. Fantastisk.

@KirstenK
Jamen der kan jeg da blot give grønt lys. Hvis man har lidt tid at investere, så er det faktisk meget sjovt at sidde og dimse med. Og krydret med tålmodighed skal det nok blive godt.

@Anita
Jamen lidt nyt skal der til engang imellem...det er ikke perfekt, men pyt, det er jo self-made. og du har helt ret - det er noget der koster tid.