mandag den 26. oktober 2009

Katteæren er i behold...

Inden vi tog på ferie, skældte jeg jo da lige en del ud over vores katte - de var jo  pludselig begyndt at bruge det fine røde tæppe som kattebakke og ellers bare brække sig ud over det hele. Svin.
Så vi var jo lidt bange for at komme hjem til en lejlighed i totalt kaos, stinkende og farlig i form af glatte gulve!
Men næ nej - okay, her duftede ikke direkte af roser, men der var ikke en eneste plet eller det der ligner. Kattebakken var fin, katteparret tilpas og som det så ud til - meget glad for vores ankomst.
Så weekenden har vi tilbragt i fryd og gammen - der er blevet nuslet og puslet, der er blevet børstet og fodret (måske lige i overkanten)...Og vi har bestemt ikke været nærige med ros både her og der.

Her 2 aktuelle billeder af de yderst ærebare eksemplarer af kattefolket:

Hankatten Mori, der nyder, at der nu endelig sidder nogen ved computeren igen. Billedet er ikke helt skarpt, men han ser sgu da for lækker ud som han lige kigger der ;-)Og den lille hunkat Mimi, der kigger ned fra udsigtstårnet. Det var herfra, dvs. en etage højere, at hun brækkede sig sidst...Men alt er tilgivet, når man ser det bette pus ;-)


6 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Godt med æren i behold...indlægget havde måske haft en anden karakter, hvis ikke de havde skikket sig de kære kræ...

tankehal sagde ...

pyyyyha det var godt... pyyhhaaa.. vores pillekur er også ved at virke :-) heldigvis
ps du kan godt høre mp3 filer ik ?

Berliner brosten sagde ...

@KirstenK
Du kan tro at det ville have haft en anden karakter, men sådan passer det mig nu bedst. Det er da heldigvis sjældent at de sådan skejer ud!

@tankehal
Ja, det var sgu godt. Det var vi også MEGET glade for!
Det lyder da godt med bedring på jeres kat - den er måske snart helt tilpas igen.
Yes, selvfølgelig kan jeg høre mp3 filer...

Bente sagde ...

Det ligner da også nogle katte, det er svært at være sur på - kære er de i hvert fald ;-). Og det er nu altid hyggeligt med kattegensyn efter en ferie.

Zette sagde ...

Godt de artede sig - og velkommen tilbage.
Jeg tager mine væmmelige ord om stressede katte i mig og dømmer, at det var en enlig svale

Berliner brosten sagde ...

@Bente
Velkomment til.
Ja, det er altid dejligt med gensyn efter ferien. De er nu altid svært savnede, når vi er væk, men desværre er de jo ikke så nemme at transportere. Og ja, de er kære ;-)

@Zette
Ja, det satser vi også på...der gik bare lige et eller andet vældigt galt den dag, men nu skulle det hele være på plads igen. Og hele familien er lykkelig ;-)