søndag den 18. oktober 2009

Regntur...

Som sagt er vi i Dresden her over weekenden og denne gang er vi ikke just heldige med vejret må jeg nok lige sige.  Det har pisregnet siden vi kom og der er råkoldt, total ungemütlich! I dagene inden vi kom, havde de vildt snevejr og en del steder kan man stadig se sne på tagene osv.
Det er sådan et vejr, hvor man helst gemmer sig inde, enten pakket ind i et lækkert tæppe eller i nærheden af radiatoren eller hvis man er meget heldig - i nærheden af brændeovnen. Men svigerfar er ikke svigerfar, hvis han ikke får heflet os ud at køre en tur i omegnen.
Idag kørte vi hertil. Schloß Albrechtsberg er et af de mange vinslotte, der findes i omegnen af Dresden.
Desværre har jeg igen glemt hukommelseskortlæsetingesten til mit kamera, men heldigvis er svigerfar jo hobbyfotograf, så jeg fik lige hans billeder dimset over.
Her et par udvalgte:

Sådan lidt regn skader jo ikke - men hvis det regner uafbrudt i flere dage, så kan det godt gå hen og blive en smule belastende. Men som jeg tænker - hvis det regner så meget nu, så regner det bestemt ikke i næste uge, når vi skal gå lange ture langs havet ;-)
Fortsat god aften til jer derude - med eller uden regn.

3 kommentarer:

Zette sagde ...

Trods vejret, tror jeg aligevel det er rigtig godt for jer med ferie og måske også lidt forkælelse?

Og her lige en hilsen fra Helmut: mcfmnnnnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhzzzz
- er han ikke dygtig?

Grønlandsposten sagde ...

Trods regnen ser det nu alligevel hyggeligt ud med efterårsfarver på træerne. Suger farverne til mig, nu hvor vi har fået sne og ikke ser andet end hvidt og gråt i naturen de næste 8 måneder...

Berliner brosten sagde ...

@Zette
Jamen ingen tvivl om det - Ferie ER godt for os og forkælelse er der også nok af ;-)
Tak for hilsen - jo han er endda meget dygtig!
(ps. wir wollen neue Fotos sehen!)

@Grønlandsposten
8 måneder? Uha uha, det er godt nok længe. Jeg elsker da også sne, men i så lang tid - det er vist lige i overkanten til mig tror jeg, men her er sneen jo også altid straks snusket og grim. Det er vel ganske anderledes på dine breddegrader...