fredag den 16. oktober 2009

To do? Nothing! ;-)Forleden faldt jeg over det her streetart-billede her i gaden. Det fotograferede jeg straks, fordi jeg vidste, at det ville kunne passe perfekt til sidst på ugen.
Idag nåede vi endelig målet, nemlig to ugers efterårsferie. 
Jeg er helt bims af lykke og trænger bare til at slappe af og få stresset lidt ned. Jeg trænger især til at få hvilet mine ører - mine nye unger larmer til tiden, så det virkelig ringer i hele mit kranie!


Selvfølgelig er det lidt overdrevet at "to-do-listen" står på nothing, men fordelen er, at det hele foregår på frivillig basis.
Imorgen kører vi et par dage til svigerne i Dresden, mandag eftermiddag kommer vi tilbage og om aftenen har vi billetter til en forhåbentlig spændende musikalsk aften.
Tirsdag kører vi så på ferie, en knap uge ved havet og for første gang i et hotel blot for kvinder. Det var rent tilfældigt at vi fandt det. Vi ledte på nettet efter et passende sted, det eneste vi ville var vand i nærheden. Og det her så faktisk ret så lækkert ud, så det har vi valgt at prøve. 
Vi har endda værelse med udsigt til havet - lad os så se om det er en af de udsigter man blot kan nyde, hvis man står på en stol eller hænger  halvt ud af vinduet ;-)
Nu vil jeg lave kaffe, smide mig på sofaen med min elskede, bærbar (eller kat) på skødet og så er vi ved at være på plads. 
Til dem der ikke har ferie: God weekend i det mindste!

6 kommentarer:

tankehal sagde ...

overvejer at skrive til din regering og foreslå dem at EN uges efterårsferie er NOK :-) rigtig god tur :-) ville gerne have passet lejlighed og kat havde vi boet tættere på

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Gitte !

skal heldigvis også snart have ferie...og så under jeg dig helt klart lidt ferie efter starten på et nyt år...det kræver lidt opbremsning og tid til refleksion....og det ser så lækkert ud, der hvor i skal hen...Frauen Hotel...ganz schön....og en uge ved vandet kan altid bruges....håber I får en superudsigt og de fedeste feriedage...

Berliner brosten sagde ...

@tankehal
Ja, det kunne være så praktisk med kattesitting! Måske når vi bor i Flensburg engang ;-)
Der må ha været andre, der har skrevet til regeringen - sidste år havde vi nemlig kun EN uge...Tiderne skifter...heldigvis da...


@Anita
Ja, opbremsning trænger jg godt nok til siger jeg lige...Glæder mig til at forkæle mine ører med havets brusen og er meget spændt på udsigtet. Skal nok berette mere om det...

Grønlandsposten sagde ...

Rigtig god ferie, det er altså rart med ferier sådan spredt ud over året! Lyder spændende med Frauenhotel og havudsigt, håber det holder som lovet!

Zette sagde ...

Det lyder som om det er virkelig godt til jer. Nyd det en hel masse.
Vand er altid godt, så det var et godt valg, synes jeg. Glæder mig til at høre mere om det

Berliner brosten sagde ...

@Grønlandsposten
Tak for det. Ja, jeg håber da også så vældigt, at vi ikke bliver skuffede, men mon dog?

@Zette
Ja, vi skal nyde det kan du tro! Vi glæder os meget! Bare nu lige vejret ville blive en smule bedre...Det er ikke for smart her i området, men okay, der findes jo også gode bøger og der er lan på alle værelser ;-)