mandag den 23. november 2009

Suppedas, filt og kaffe

For et stykke tid siden skrev jeg om den suppedas jeg var kommet ud i med hende lærerinden der i vores 1. Klasse. Måske er der nogen der husker det.
Jeg gav jo al min viden fra forældrene videre til personalerådet og satsede på, ja og håbede at de nok skulle finde en løsning. I mellemtiden er der bare sket NADA!
For ca. 2 uger siden begyndte nogle  forældrene at bombardere mig med deres sorger igen og jeg fik en masse ting fortalt, der chokerede mig i den grad!
Så måtte jeg en tur i personalerådet igen og ellers brugte/bruger jeg en masse tid på mails, telefonsamtaler osv.
Flere af jer tænker nok, hvorfor der stadig er gang i den omgang og hvorfor hun ikke for længst er blevet smidt ud, hvis der virkelig er sådanne problemer med hende. Og ja, der må jeg så sige, at det er en af ulemperne ved at være selvforvaltet. En sådan konflikt skal igennem en masse forskellige kredse og det tager en pokkers tid. Dertil kommer så, at vi ikke har nogen direkte skoleinspektør, der lige kan hamre i bordet.
I sidste uge var jeg totalt frustreret, men nu er det vist alligevel lykkedes at få sat noget fut i processen. Men for ind i h...., hvor koster det kræfter! Jeg føler mig som en anden gammel vaskeklud og det kradser i halsen. Og mit forhold til skolen bliver ikke just bedre af disse oplevelser.
Jeg håber godt nok, at der snart sker et eller andet. Stakkels forældre siger jeg bare og endnu mere stakkels børn!

Oven i den suppedas havde vi vores adventsbasar her i weekenden, lørdag. Jeg er med i festrådet, der organiserer denne basar, så det var lige et par  dage fra 6-21 og så ellers ondt i ryggen af at slæbe borde, stole, potteskjulere, kaffeservice osv.
Det er ellers en dejlig fest for hele skolen, de mindre børn elsker det. Der findes en masse aktiviteter for børnene, der er cafeer og der er boder, hvor elevernes ting bliver solgt.
Mit totale highlight var en espressobar med en suuuuperduper lækker kaffe, men det er der jo heller ikke noget at sige til. Se lige hvad den hedder:Et forældrepar havde fået fat i en oldgammel, men yderst ædel kaffemaskine. Han producerede kaffe og hun lavede belgiske vafler. Det var ren og skær lykke. Og jeg fortjente mig et par kopper ved at vaske op for dem ;-)
Her maskinen. Lidt af en skat, ikke?Nåja og jeg er jo ikke sådan direkte til håndarbejde. Altså jeg har to venstre hænder, når det handler om at sy, strikke og alt det der. Jeg er heller ikke hoppet på filztoget, altså jo, med ungerne selvfølgelig, men ellers nej. Men en af vores børnehavepædagoger er simpelthen en filtdronning. Hun laver de flotteste dyr, bittesmå gæs, grise osv. Hun laver hårbånd, bolde, billeder, grøntsager, prinsesser - jamen alt hvad hjertet begærer...og hun laver lamper!
Og selvom jeg IKKE er til filt, så faldt jeg pladask for den her og det samme gjorde kæresten, der vist ellers er endnu mindre til filt end jeg er ;-)Den ser bare noget så hyggelig ud, når den er tændt!
Så lidt positivt er der da at berette, men ellers er det vist mest noget pyl her fra min side. Men jeg er optimistisk. Der skal nu nok komme bedre dage... (senest, når vi får juleferie!)

6 kommentarer:

Vibeke sagde ...

Kære Gitte
Jeg havde spekuleret på hvad det endte op med, med dine gamle elever, men det er jo ikke så mærkeligt, at vi ikke havde hørt/læst noget, der var åbenbart ikke sket en s....! Nu håber jeg, at det kommer i "bevægelse", for det tar hård på dig, syntes jeg - at jeg kan læse!
Jeres lampe er slet ikke så tosset, jeg kan godt forstå I faldt for den!
Knus
Vibeke

tankehal sagde ...

det lyder nu som om det har været dejligt hyggeligt selvom det også er hårdt...
ps.. er heller ikke hoppet på filt bølgen.. men husker en vikartime hvor jeg "prøvede" :-)) har IKKE talenter i den retning...

Grønlandsposten sagde ...

Øv, det er så træls med sådan nogle langsomme processer, det er til at få spat af!

Du er ikke den eneste med to venstrehændre, når det kommer til håndarbejde. Kender simpelthen så mange, der syr, strikker, laver skindarbejde osv., men jeg har opgivet på forhånd. Tror faktisk stadig, er der findes en rest af traume fra min barndoms håndarbejdstimer ;-)

Zette sagde ...

Filt er for vatnisser! Men belgiske vafler er gode og i dag er der en måned til juleaften

KirstenK sagde ...

Kan sgu da godt forstå du er lidt "pylret" den slags problemer er da virkelig noget der trækker tænder ud...og så mega lange dage oveni, så er det altså helt legalt at blive "pylret" Mega-fin lampe...

Berliner brosten sagde ...

@Vibeke
Jeg håber godt nok også at der kommer bevægelse i det, men det ser desværre slet ikke sådan ud. Forældrene er nu også begyndt at ryge i totterne på hinanden. Jeg tror måske bare at jeg skal trække mig tilbage, inden jeg gåt helt ned på det. Træls affære her op til jul...

@tankehal
Jamen, skal jeg så ikke bare tage et par filtnåle med næste gang vi ses, så kan vi da lige holde en lille filtfest? ;-)

@Grønlandsposten
JA! det er i den grad til at få spat af, men jeg skal nok bare indse, at jeg ikke kan redde det og så trække mig ud af det.
Og ellers er det da så skønt at høre, at der virkelig findes flere, der er skodabe til håndarbejde! ;-) Jeg tror tit at jeg er den enste...

@Zette
Man kan helt klart overdrive det der filtdyrken, der er jeg enig, men havde du set nogle af de kunstværker...så tvivler jeg på om du ville bruge ordet vatnisse i den sammenhæng...måske du kan overbevises med en tevarmer eller en ølundersætter eller noget? ;-)

@KirstenK
Tak for det! Jeg hader at være pylret, men jeg skal love for at jeg er det i øjeblikket. Men det skal nok blive bedre. Der er blot 3 uger til ferien ;-)