tirsdag den 19. januar 2010

Kattegrus - en fiasko!

Hvornår fanden i h...... er det lige, at de hersens kattegrusfabrikanter får opfundet en pakke/pose/hvad ved jeg som man kan åbne ganske normalt, sådan helt stille og roligt? Jeg mener istedet for at få et mindre raserianfald hver gang, hvor det ender med at pakken/posen/hvad ved jeg bliver flået op, ledsaget af en masse bandeord og hvor det hele ender med at der er kattegrus ud over det hele - også lidt i bakken selvfølgelig, men ikke kun!
Sådan var det jo også idag - men det var et værre anfald af slagsen - jeg havde nemlig just fået et andet raserianfald. Da jeg kom ind af døre idag, vidste jeg straks at der var noget galt. Lugten!
Okay, når man bor i lejlighed og har katte, så er man vant til interessante erfaringer med næsen, men denne lugt idag. Den var altså styg, meget styg endda.
Da jeg kom hen til badeværelset (der står kattebakken), der var jeg altså lige ved at falde bagover, samtidig med at jeg bare måtte synke kraftigt et par gange for ikke at brække mig på stedet.
Det her møgdyr af en kat havde haft en god gammeldags omgang tyndskide. Det er da også okay, det kan den jo ikke gøre for, men MÅDEN!
Den søde kat havde da godt nok leveret varen i kattebakken, henne i det ene hjørne og så bare pænt op af hele væggen og ud over kanten.
Der var ikke noget med at skrabe det til, næ nej, det var vi vel for fine til.
Nå, men som om det ikke var nok, så havde møgdyret altså også skidt ved siden af!
En dejlig lille sø ved siden af bakken (hold da kaje, hvor det stank!).
Ja og nu da vi er i gang kan vi lige så godt tage hele turen, ikke?
Møgdyret havde så også lige klaret at træde i søen, så der var simpelthen  de kønneste poteaftryk på fliserne.
Wow, hvor jeg bandede! Men nu  har jeg fået gjort rent, jeg er helt besvipset af rengøringsmiddel og det bedste af det hele: katten lever endnu ;-)
Og nu da jeg har hidset mig ned igen, tænker jeg selvfølgelig en masse tanker om grunde til dette svineri. Er katten syg? Skal vi måske et smut til dyrlæge? I hvert fald skal der kæles igennem nu. Stakkels kat, den fik godt nok skænd...

7 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Stakkels kat... Men det der embalage-helvede gælder sgi ikke kun for kattegrus! Hvorfor i hele hule h...... skal mange ting pakkes så godt ind, at det er umuligt, at åbne det, uden at være i besiddelse af en vinkelsliber!

annette's space sagde ...

Stakkels lille katteunge. Den er sikkert syg. Og tyndskideriet er sikkert kommet før tissesøen. Selvfølgelig vil den da ikke bruge så ulækker en bakke.
Vedr. de irriterende kattegrusposer: KØB en saks til formålet

Berliner brosten sagde ...

@KirstenK
Nej, det har du helt ret i. Der kan man altsü godt blive lidt irriteret engang imellem!

@Annette
Lad mig lige korrigere: Det var IKKE en tissesø!
Jeg ved nu også, hvad der er galt. Blomsterne jeg forørede min kærest i weekenden mangler blade både her og der!
God ide med saksen! ;-)

tankehal sagde ...

ups... måske skal den have noget mere hills ??

er selv skide sur... stoppet af mænd i hvid og blå idag...

Karina sagde ...

Hej Berliner,

Synes ligesom dig også at de poser er ret besværlige.
Vi har en kattebakke med tag. Altså en lukket kasse, som forhindre det værste spild. Måske var det noget?

Håber ikke katten er alvorlig syg, måske er den bare lidt forkølet?

Zette sagde ...

Stakkels dig vil jeg sige. Og øv, det er bare skrækkeligt, som man holder mindre af dem, når de har dårlig mave. Helmut har tendenser til tynd mave - så derfor har jeg nu to gange haft en lille brun, fugtig, ildelugtende plet på mit lagen - hvis han bare ville vaske sig bagi, før han hoppede op, så var meget godt for mange. Stakkels dig altså!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Fniiiis - ahemmm... men jeg ku' sgut' la vaer! God bedring til katten - og din naese!