onsdag den 3. februar 2010

Ta ta ta taaaaaa!

Så venner, nu er det vist nu. Lad mig så lige præsentere den nye blog.
For at være helt ærlig, tør jeg næsten ikke!
Jeg skulle da aldrig have snakket så meget om det. Nu tror i sikkert at det er en djævlens megalækker hypermoderne sag. Det er det jo bare slet ikke...
Godt nok har jeg virkelig investeret en pokkers masse tid i det og det endte med at jeg valgte et layout, der ikke just er typisk for en fotoblog. Men jeg prøvede en masse forskellige og i de klassiske fotoblogs kan man ikke skrive noget og det syns jeg ikke om.
Godt nok er det billederne der skal tale og jeg vil heller ikke skrive meget, men jeg vil da alligevel have muligheden.
Derfor er der heller ikke vildt meget plads til selve billederne,kan fandeme ikke finde ud af at gøre bloggen bredere, men hvis man klikker på dem, bliver de jo større.
Og overskrifterne i sidemenuen sidder for tæt, men det overstiger simpelthen mine html-evner.
Hvis der findes en eller anden derude, der har forstand på det og gider tage et kig. Så sig lige til, please!

I skal være MEGET velkomne til at kigge med og selvfølgelig også til at smide en kommentar i ny og næ. Den nye blog er mere dagbogsagtig og skal hjælpe mig selv med at dokumentere mine fremskridt (eller mangel på samme) i eventyret spejlreflekskamera.

Idag har vi været i Naturkundemuseum. I denne uge er der en speciel udstilling med Turmalin fra Madagaskar. Og jeg er jo lidt en mineralfreak, så der måtte vi lige hen.


Er i blevet nysgerrige?
Så tag en kigger her. Viel Spaß: www.klickwinkel.blogspot.com

Nåja og forresten - nu har jeg også en profil hos Flickr. Det hører sig til, når man fotograferer vist nok ;-)

3 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej gitte 1 jeg forsøgte at give en kommnetar på din allerføste post i din nye fotoblog...men jeg tror ikke det lykkedes for mig...anyway...tillykke med den...den ser superflot ud....jeg kan rigitg godt lide lay-outet....smukke billeder du tager, både af mineralerne og af landskab og dyr ( og dejlig, skøn abedame, helt enig)...så jeg hænger på og kikker med, helt klart....

annette's space sagde ...

Hejsa Berliner......

Jeg forsøgte også at lægge en kommentar til vinterbillderne, men får ikke feltet frem hvor jeg skal skrive bekræftelsesordet.
Men så får du bare rosen her: dine vinterbilleder er meget meget flotte og med supermeget drama i....

Berliner brosten sagde ...

@Anita
Jeg har forsøgt at ændre på det der kommentarhalløj og håber at det virker nu.
Tak for rosen. Det var faktisk dig der smittede mig lidt...jeg har længe ønsket mig et spejlrefleks og da jeg så læste om dit på din blog, der blev ønsket da helt akut ;-)

@Annette
1000 tak skal du have!
Håber kommentarboksen virker nu.