torsdag den 4. marts 2010

Syg syg syg

Nej, jeg er ikke gået i forsinket vinterhi - jeg skranter bare af h... til.
Jeg har været hjemme i snart to uger nu og det er ikke så smart.
Det startede med en rigtig saftig halsbetændelse. Den fik jeg selvfølgelig penicilin for og det gik egentlig også meget fint fremad og jeg var egentlig klar til at skulle på job efter en uge hjemme. Men så i weekenden startede festen så i den anden side af halsen og så måtte jeg til læge igen.
Hun sagde, at jeg bare skulle tage det penicilin færdig, slappe af hjemme og så skulle det nok gå.
Det gør det bare ikke! Jeg har simpelthen stadig f...... ondt i halsen! Så nu er jeg min egen læge og har gang i noget naturmedicin som jeg kender fra uddannelsestiden, hvor jeg havde halsbetændelse ca. en gang om måneden!
Nu må vi se om det virker. Det vil jeg godt nok håbe. Jeg vil på arbejde mandag igen.
Og det er sgu også svært at koncentrere sig om at blive rask, når man hele tiden kontakteres af skolen. Vikarlæreren, sekretæren og forældre har haft ringet...
Der er katastrofe på skolen (som der altid er), der er mange syge og hvad ved jeg. Men jeg blev fandeme gal, da ham vikarlæreren ringede i den første uge, da jeg virkelig havde det skidt - klokken ti om aftenen ringede han for at spørge, om min klasse ikke bare kan blive hjemme.

Normalt tager jeg afsted selv med hovedet under armen og når jeg så endlig har fået taget mig sammen til at blive hjemme, så plages jeg af dårlig samvittighed. Jeg ved da godt at det er noget fis. Der er virkelig INGEN der er uundværlige og verden (læs: min klasse) overlever og kører da videre også selvom jeg ikke er på. Men alle de her opkald og beretninger om hvor svært det er...det fik altså ikke just den dårlige samvittighed til at svinde. Og det skaber ikke just en stemning, hvor man bare kan slappe af og blive rask. Åha, jeg hader at være syg og især hvis det er sådan noget der tager tid og tager tid.
Men der er ikke andet at gøre end at vente og se.
Jeg håber at det nye medicin kan få sat en ende på det.
Fortsetzung folgt.

Jeg har læst med hos jer ude i blogland, men har ikke lige fået kommenteret så meget - det skal jeg nok lige komme efter...

8 kommentarer:

Annettes space sagde ...

Øv da...det læses som en voldsom omgang du er midt i.
det er jo smaddervigtigt at lukke ørene for alle de der krav mens du er syg. Du ved det garanteret godt !!!!!!
Jeg håber det alternative virker for dig og du hurtigt bliver frisk igen. IKKE af hensyn til "verden's fortsatte gang", men af hensyn til DIG.

Rigtig god bedring.... :-))

Jule Mig sagde ...

Dejligt at høre pip fra dig, selvom det er noget værre skidt... !!!

Håber altså at du snart får det bedre... Men... jeg køre på 4 uge nu, og er stadig ikke på toppen...

Men er dog på arb.. Men NØJ hvor er jeg TRÆT....

Ønsker dig hurtig rigtig god bedring, mange gode tanker sendes hermed afsted !

Hyggehygge
Marianne

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Gitte !

altså hvor træls at blive ved med at skrante og være syg og det er svært med den dårlige samvittighed, når der bliver ringet...men du må bare vente til du får det bedre andet er der ikke at gøre...men jeg kender det godt...og man kan jo heller ikke selv forstå, hvorfor man bliver ved med at være syg så længe....men der er nemlig ikke nadet at gøre end at vente og se....og hårdt er det bare...

KirstenK sagde ...

Aj, hvor træls for dig...ved lige præcis hvordan det der med den dårlige samvittighed er, og nej der er ingen der er uundværlige, men det kan godt føles lidt sådan...så det er sgu da for dårligt at vikaren ringer og spørger om klassen ikke bare kan blive hjemme... sådan en båtnakke!!! Men god bedring til dig!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Filans - GOD bedring!

Zette sagde ...

Øv, Berliner, det er surt show med sygdom. Og så oven i købet dårlig samf, ja, jeg kender det jo desværre udmærket, men jeg håber virkelig, at du kan få det helt super i weekenden, så du kan køre for fuld damp på mandag - og redde alle dem, der ikke kan klare sig uden at du er der hos dem. Lad dig blive puslet om, ikk?

olines sagde ...

Øv hvor er det genkendelig læsning. Syg = dårlig samvittighed. Jeg håber du er i bedring og er klar til mandag!

Berliner brosten sagde ...

@Annettes
Tak for dine ord. Ja, jeg ved det, men det er skisme svært at lukke af! Det er noget jeg skal øve lidt på...

@Jule Mig
Mange tak skal du have. Jeg er jo også på job nu, men det funker ikke rigtigt. Det er sgu godt nok træls. Jeg kan ikke rigtigt komme på toppen igen, men sådan er der vist mange der har det...

@Anita
Ja, det er forfærdeligt med det der skranteri. Men jeg hører det mange steder...eg kender en del, der slet ikke kan komme af med sygdommene i denne vinter. Det er godt nok på tide at vi finder noget forår!

@KirstenK
Ja, siger du båtnakke? Jeg skældte sgu også ud da! Ved da ikke hvad det ligner...Det er sgu da slemt nok i forvejen.

@Tina i London
Tak skal du have!

@Zette
Ja det der med fuld damp, det blev det desværre ikke til, men jeg prøver da. Nu må vi se hvad den nye uge bringer. Jeg er bange for endnu et lægebesøg...

@Olines
Tak skal du have! Det der med dårlig samvittighed - det er sgu noget pjat, men vi kan jo ikke befri os for det...øv.