onsdag den 21. april 2010

Kat eller møgunger?

Når man sådan er undervejs på Berlins veje, så er der altid noget at se og høre. For det meste at høre...også selvom det mest er stumt. Man kan blot se munden der bevæger sig og blikke der kunne dræbe! For dutten da der bliver skældt ud og sendt eder og brok afsted. En sjælden gang kan man være heldig og få et smil eller noget...
Idag på vej hjem fra job kørte jeg bagved en bil af typen jeep, den var meget høj og jeg syns lige pludselig, at jeg kunne se noget der ligner et M foran i bilen. Alle katteejere og elskere ved bestemt lige hvad jeg mener med M, oder? Det kunne da blot handle om en kat! Men altså en kat i bilen, løs og ikke i kattekasse? Hm...Heldigvis kørte bilen på et tidspunkt lidt ned af bakke og jeg fik frit syn og jo, den var god nok. Helt oppe i forruden sad en kat! Det var sgu sjovt. Men jeg var jo blevet noget nysgerrig, så jeg kørte som en galning for at komme op på siden af den her bil. Det lykkedes mig også lige, inden den drejede af. Et syn for guder da: midt i forruden tronede den flotteste og fedeste birmakat, hold da lige op en knokkel! Det var virkelig et total festligt syn og jeg morede mig resten af vejen hjem. Personligt ville jeg dog aldrig turde køre med løs kat, puha.


Nu da jeg sådan kom til at tænke på biler og trafik - forleden morede jeg mig også en del.
Jeg kan ikke huske hvordan det er i DK, men hernede er det meget moderne at få skrevet et eller andet på bagruden af bilen. Og i mellemtiden findes der sgu mange gode:
  • "Student 2008" (det var vist sådan det hele startede, med studenterne. Jeg er faktisk ikke vild med at vide, at der sidder sådan en ungersvend i bilen foran mig!)
  • "Lukas kører med" eller "Marie om bord" (siger sig selv - lad os endelig vide, hvad møgungerne hedder og hvor mange i har :-)
  • "Bedstemor 2003" (og så kører hun i sådan en møgfed guldfarvet mercer!)
  • "Pensionist 2024" (ja, det kan man godt drømme om engang imellem)
  • "Skilt 1999" (det var vist også på tide :-)
  • Den bedste kommer her, det var den jeg så forleden og den stod bagpå en minibus: "Nej, jeg har ikke nogen møgunge med et eller andet åndsvagt navn! Hovedsagen er, at håret sidder rigtigt!"
Ham der sad i bussen så fuldstændig normal og kedelig ud, men sikke da en skøn form for humor!

6 kommentarer:

Inge sagde ...

Hahahahaaaa nogle fede stickers I har i bilerne dernede... måske har vi dem også, jeg har kun set
Mors dyt, børn ombord og den slags ikke særlig sjove tekster.
Jeg ville heller ikke køre med en løs kat i bilen, men hvis den kunne finde ud af at blive bare et sted, ville det måske være sjovt. Min Bumle, ville fare rundt overalt, under pedalerne hen over mig osv.. det ville nok være lige farligt nok.
Ha' en skøn dag dernede i storbyen

Annettes space sagde ...

Skøn historie....Jeg kan lige se dig træde på sømmet gennem Berlins gader for at se om det nu er en kat i den der bil....hihi...
Min første kat kunne også køre i bil. Han lagde sig enten i forruden eller sad på passagersædet og strakte hals. Han kunne også køre i tog (i sele) og var faktisk ophøjet ligeglad, bare han var med hvor der skete noget...

Ha' en dejlig aften :-))

Jule Mig sagde ...

Hihihi... ja.. fed tekst... Men den slags må vi fakrisk ikke have i dk mere... Det har de kloge hoveder inden på Christansborg, lavet forbud i mod...!

Typisk... der skal bare være røvsygt i dk...

Hyggehygge
Marianne

KirstenK sagde ...

Det er dæleme god værksteds-humor ha ha, lad os få nogen af de stickers her i DK...der er sguttte megen humor på vejene her...

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Gitte !

ja det er da sjovt med de stickers bagpå....jeg ved ikke noget om forbud men kan læse i Jule Migs kommentar at det er forbudt nu.....
Jeg husker én jeg lagde mærke til og det var nok fordi min mand lige havde taget jagttegn...Der stod: "Hvorfor gå på arbejde, når man kan gå på jagt..." og den grinede jeg meget af...den stod i en gade, der hedder Reiersensvej, sidegade til Gl. Hobrovej lige ved en privatskole kaldet "Forberedelsesskolen" hvis det lige skulle sige dig noget.....
Men jeg går ind for det..jeg synes det er rigtig sjovt....
Har også set en, hvor der stod " Rigtige mænd får drenge"....og også den der med "Børn i bilen"....ellers lægger jeg mest mærke til biler med nummerplader, der er anderledes...f.eks. et fornavn...et firma eller ligende...men det er ikke specielt sjovt...virker mest sådan lidt som pral.....

Berliner brosten sagde ...

@Inge
Jamen min färste tanke var også pedalerne. Huha, tænk nu hvis katten blev forskrækket...vores skal i hvert fald i kattekasse i bilen. Men festligt var det nu at se :-)

@Annette
Gad også godt at vores katte kunne finde ud af det, så kunne man jo også meget nemmere lige tage dem med. Den der kattebox er jo total stress for dem.

@Jule mig
Arj, er det virkelig forbudt? Underligt, når man fx selv kan bestemme nummerpladen. Det må man ikke her, men det er der vist heller ikke nogen der savner ;-)

@KirstenK
Ja, det var altså virkelig en af de bedre. Og sådan noget kan man jo godt gå og more sig over en hel morgen. En skam at i ikke har sådan noget i DK.

@Anita
De der nummerplader kan jeg heller ikke få meget ud af. Syns det ser mærkeligt ud. Og hernede kan man jo fx. se på nummerpladerne, hvor folk kommer fra. Det er såmænd også sjovt nok -fx. på en lang tur på motorvejen. Sådan var det jo også i DK engang, men det er ikke noget jeg kan huske.