fredag den 23. april 2010

yeeeeah!

Weekenden byder på rigtig meget sol og varme - altså op til 15-20 grader og så pyt med de par frostgrader om natten. Vi har fri i weekenden, ingen aftaler - vi kan bare gøre som vi vil. Blive i sengen, tage på udflugt, hænge foran fjerner og computer, sidde på balkon og læse osv. osv.
Hvor fedt er det lige?
I like it!
Mimi kan da lige hjælpe med at illustrere hvor meget:


Rigtig god weekend!

9 kommentarer:

Annettes space sagde ...

Jeg ville gå i zoo hvis jeg var dig (og det skriver jeg bare fordi jeg stadig har tilgode at se Berlin zoo) og så kan du tage nogle fantastiske billeder og dele med os andre. (blink blink blink)
Ha en skøn weekend :-))

Berliner brosten sagde ...

@Annette
Jeg skal helt klart i Zoo (med kamera) meget snart, men i weekenden er det ikke lige sådan efter min smag = ALT for mange børn! I weekenden kan jeg godt reagere en smule allergisk på børn, hihi :-)
Tak og god weekend til dig også.

Tina Liel sagde ...

Du har ret - skidt pyt med hvor koldt det er om natten! Det lyder da til at blive en skøn weekend. Nu får jeg også lyst til at tage i Zoo og tage billeder........ God weekend♥

Jule Mig sagde ...

Fedt billede !!!

Håber vitterlig at det også kommer til at gælde for min del af dk... Trænger til at bare sidde i solen og bare sidde...

Hyggehygge, rigtig god weekend
Marianne

KirstenK sagde ...

Jae, i weekenden er det dejligt at være børnefri :-) Hold da op. sikke et gab den har den "tiger" der...rigtig godt billede for øvrigt!

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Gitte !

Superflot billede af din søde kat...kan sagtens måle sig med et bileder af løvens gab f.eks...
så varmt er der dog ikke her i Randers...højst 10-11 grader og en smule blæst....men det er fint vejr...til havearbejde, som foreløbig er planen...men jeg kan sagtens finde på at lave om...det kender du nok, hvis den bedre havldel lige kommer med ændringsforslag kan jeg sagtens være med på det....nogen gange....men der er ting, der skal gøres i haven..et bed skal planlægges og laves og nogle krydderurter skal plantes ud...de trænger...elers skal de have en større potte og noget gødning...de er blevet lidt gullige/lysegrønne i farven...

Inge sagde ...

ahhh... tomlen op for jeres weekend, og sikke da et skønt billede du har fanget af Mimi.. imponerende som katte kan gabe højt. Hvad I end gør, så hyg jer max.
Knus fra os i skoven

Zette sagde ...

og blev det lige så fedt som håbet?
og er Mimi overhovedet vågnet?

Berliner brosten sagde ...

@Tina
Ja pyt med nætterne, bare dagene er fine. Jeg var i Zoo i sidste uge, desværre uden kamera. Jeg kunne tage derind hver dag!

@Jule
Ja, det er et dejligt billede...

@KirstenK
Ja, sådan en lille kat og sådan et gab!
Børnefri er altså nødvendigt engang imellem. Uha jeg nyder at skåne mine ører...

@Anita
Jeg kan godt blive lidt misundelig på alle jer med have, men på den anden side kan jeg godt huske hvordan det er. I München havde jeg en stor have og der er altså nogle forpligtelser ved det. Sådan en lille balkon er nemmere at styre. Men den kan selvfølgelig ikke måle sig med at sidde migt i det grønne...

@Inge
Mange tak. Og ja imponerende gab hun har der!

@Zette
Ja, det gjorde det da. Og ja, Mimi vågnede da på et tidspunkt - for at øde og så sove videre...:-)