søndag den 16. maj 2010

Lidt gult, lidt blåt.

Vi har haft en dejlig lang weekend. Det er simpelthen en fest ikke at skulle på skolen!
Men alle vores planer om besøg i dyrepark, cykeltur etc., dem måtte vi droppe - ja, de faldt bogstaveligt talt i vandet. Nej altså, for et forbandet vejr. Der har været koldt og det har silet ned både tidligt og sent. Vi har ikke haft sol i nærmest 100 år og det er snart til at blive lidt gokgok over.

Idag havde de lovet sol til det meste af landet - OGSÅ i Berlin, men jeg har da sjældent set mage til tykke og grå skyer. Da vi stod op, lå de som et tungt tæppe over byen og det så sandeligt ikke ud til at det skulle ændre sig. Men her for ca. en time siden, kiggede pludseligt et par forsigtige solstråler frem. OG der var blå himmel at se!  Jeg kom med et ordentligt skrig og vi sprang nærmest ud af lejligheden. Vi kørte et stykke ud af byen og jeg fik taget et par billeder og som man kan se er himmelen bare ikke som den skal være her midt i maj. Den skal være blå blå blå! Faktisk narrer billedet lidt for det ser jo egentlig okay ud, men nej - de her skyer trækker sig sammen i løbet af nul komma nix...Så vi må fortsætte med at drømme om bedre tider med høj sol, t-shirts, godt humør, gadecafé, balkon osv. osv. Især efter nyheden at næste uge byder på "surpriiiiiise" - regn!

Det kan sgu da ikke være rigtigt det her vejr, kan det?

6 kommentarer:

Zette sagde ...

Nej, det kan ikke være rigtigt. Og der er ingen fidus i at tage til Dänemark for her er det absolut dybt elendigt - rent Berlinvejr. Har godt nok været sejt. Og grillen har stadig ikke været i brug.
Men godt at I benyttede jer af den smule lys, der nu var.

Annettes space sagde ...

Ja det har om muligt været endnu værre i Danmark idag. Med blæst og regn føltes det på hænderne somom det kun var 2 grader.
Trist, andet er der ikke at sige om den sag.

Inge sagde ...

Nåhhh det er der solen har været... vi har nemlig ikke set den længe.. sådan en gul rapsmark er nu næsten lige så flot som solen

tankehal sagde ...

vi synes bare at i snart skulle komme herop :-) så kan vi sidde og ordne hele verden ude på terrassen :-)

Tina Liel sagde ...

Håber at det gode vejr er nået til Berlin for det lyder lidt surt! Billedet af marken er rigtig flot.... KNUS og tak for kommentaren på min blog♥

Berliner brosten sagde ...

@Zette
Ja det der med grillen - det er da bæevet bedre. I hvert fald hos jer. Men her i Berlin venter vi desværre stadig på dette års premiere. MIST!

@Annette
Ja trist er et passende ord, men i det mindste er det da blevet bedre hos jer kan jeg læse. Godt så. Vi må bare vente.

@Inge
ja en gul rapsmark er nu flot, men den ville være endnu flotter, hvis solen rigtigt ramte den. Jaja, vi er aldrig helt tilfredse :-)

@tankehal
Jatak, god ide!!! Det gør vi snarest...

@Tina
nej desværre, vi venter stadig på nogle rigtig flotte dage, men de må da komme på et eller andet tidspunkt.