mandag den 2. august 2010

Galgenfrist og humlebi

Vi er tilbage i Berlin.
Vi havde et par dejlige uger i DK med den tyske og danske familie og med dejlige venner.
Tilbage i Berlin havde vi, efter et par indviklinger ;-), besøg af netop disse venner. Det var fantastisk hyggeligt.
Nu er det mandag og der er mange der begynder på arbejde igen...
Jeg har lige kigget i kalenderen og opdagede til min store glæde, at vi har godt 2 uger tilbage af ferien. I den 3. uge er der nogle forberedelsdage på skolen, men endnu uden elever.
Men altså de her 2 uger, de skal bare nydes - og ja det er en slags galgenfrist inden, det der ragnarok på skolen starter igen. Jeg ved ikke rigtigt hvordan det skal blive og om det virkelig lykkedes mig at få ændret noget på mine egen holdning. We'll see.
Men der er jo laaang tid til endnu, så vi bliver bare ved med at lave ingenting, gå i byen, dimse med computer, lege med kattene, sove, lave lækker mad osv. Skønt skønt.
Og jeg har været ved at rydde op i mine feriebilleder, og dem var der altså MANGE af!
Jeg viser lige et billede som jeg er lidt stolt af. Jeg ved godt at det ikke er helt klart, skarpt (for dutten, hvad siger man lige?), men det er også blot taget med et teleobjektiv og ikke med et specielt macroobjektiv. Jeg er bidt af det der fotografihalløj og det bliver da værre og værre...Så nu må jeg også have fat i sådan en macroting, for det er da totalt fascinerende at tage billeder af alt det der småkravl eller blomster eller sommerfugle... sådan et må jeg eje, der er ikke andet at gøre! (fik jeg nævnt, at min fødselsdag nærmer sig?)

9 kommentarer:

tankehal sagde ...

Søg og i skal finde :-)) f.eks. jeres gæster .... et eller andet sted i Berlin.... og så siger jeg ikke andet end tak for et super ophold :-)

Jule Mig sagde ...

Hold da kæft et FEDT billede !!!

Lyder altså vildt skønt med 14 dages mere ferie.... Jeg skal vente helt til uge 42, hvor ungerne har efterårsferie.......

Nyd det, nyd det !!!

og wiiiiiiee Fruen og jeg skal til Berlin i dec - kan næsten ikke vente !!

Hyggehygge
Marianne

Annette's space sagde ...

Fantastisk billede. Jeg kan godt forstå behovet for et makroobjektiv. Om ikke andet må du give dig selv det i fødselsdagsgave :-))

Inge sagde ...

Uhhh makroobjektiv står også på min ønskeliste.. det er et skønt billede, jeg tror såmænd ikke det var blevet bedre med makroobjektiv.. :-)
Fortsat god ferie dernede i storbyen.

Berliner brosten sagde ...

@tankehal
Selvtak. It was superduper!

@Jule
Ja, vi nyder alt hvad vi kan. Det siger jeg dig ;-)
Skal i på julemarked rundtur? Hvis ja, så god fornøjelse, der er i hvert fald nok af dem...

@Annette
Netop det er også min plan, hvos der ikke er andre, der finder på det :-) Lad os nu lige se engang i oktober...ellers slår jeg selv til.

@Inge
Tak, men jeg er nu ret sikker på at det ville være blevet bedre. I det mindste ville den der humlebi da være kommet tættere på. Om den så var blevet skarp af den grund, det ved vi ikke. Det der macrofotografi er vist ikke helt så nemt, men jeg vil hellere end gerne kaste mig ud i det!

KirstenK sagde ...

Nyd restferien, inden kaos starter igen! Sejt billede af humlebien!

Jule Mig sagde ...

Jeps... Vi regner med at trave rundt og se på julemarkeder....

Berliner brosten sagde ...

@KirstenK
Jotak, det gør vi skisme også :-)

@Jule
Jamen det skal no blive festligt! Husk gode sko!

Tina Liel sagde ...

Hejsa søde♥ Tak for din søde kommentar. Velkommen tilbage fra ferie! Lyder til at I havde en god tur og hvor skønt at der er flere uger til arbejdsstart! Ja man bliver vildt grebet af fotografering når man først begynder. Underligt men jeg kan ikke se dine sidste to billeder på bloggen. Ser om de dukker op imorgen! KNUS♥