lørdag den 28. august 2010

Weekend med Jussi

Så fik vi overstået den første arbejdsuge og jeg skal da lige love for at den der omstilling trækker lidt tænder! I løbet af 6 ugers sommerferie vænner man sig jo nemt til nogle meget afslappede sovevaner. Men når så vækkeuret pludselig ringer klokken tidligt, så kan man altså godt blive meget træt sådan hen på ugen. Fredag middag gik vi ud at spise, bare sådan for at fejre at den første uge var overstået uden komplikationer. Da vi så kom hjem, faldt vi begge i fredagskoma og sov det meste af eftermiddagen væk. Men sådan er det nu engang. Det bliver vel bedre igen.

I min børnehaveklasse har jeg 11 små dværge i år og de er sgu godt nok søde! Den sociale sammenstilling er ikke så kompliceret som i den sidste gruppe. De var sgu lidt svære at holde styr på...Men i den nye gruppe er drengene fx. ret indadvendte (endnu!) og der er ikke så meget skænderi og slåskamp som der var sidste år, allerede i den første uge. Jeg har en god følelse i forhold til ungerne (resten af skolen gider jeg ikke spilde ord på nu) og jeg tror at det nok skal blive et spændende og sjovt år. Syns da at det tegner godt allerede som dette eksempel viser.
Igår kom en af drengene, en billedsmuk unge med franske rødder, hen til mig med bævrende underlæbe. Jeg spurgte om han havde slået sig eller hvad der da var i vejen?
Hans svar: "Nej, jeg har ikke slået mig, men M. sagde, at der vokser en brændnælde ud af mit øje!! Og så grinede hun af mig!" Uha, hvad siger man så lige? Jeg fik ham da selvfølgelig trøstet, men måtte godt nok tage mig sammen for ikke at storsmile og indeni jublede jeg. Det var sgu da godt nok synd for ham, klart, men alligevel glædede jeg mig nu over den kreativitet. Helt ærligt, brændnælde i øjet, haha. Det har jeg godt nok aldrig hørt før...

Idag slapper vi af.
Lørdag er fri og søndag er forberedelsesdag.
Hvor var det bare skønt at sove længe, sidde evigt ved morgenbordet med avis og hele baduljen.
Senere var vi lige afsted for at ordne indkøb og der faldt jeg så lige over den her:


Jeg er vild med Jussi og siden jeg læste "Kvinden i buret" har jeg glædet mig meget til fortsættelsen. Det er den der hedder "Fasandræberne". Det var lidt en overraskelse for den skulle faktisk først komme i handlen i oktober. Men nu ligger den her og venter på at jeg kaster mig over den og det gør jeg faktisk også lige om straks. Det var, er og fortsætter med at være en formidabel lørdag! En sådan en af slagsen ønsker jeg også jer.

4 kommentarer:

Henriette sagde ...

Jeg er også vil dmed Jussi og kan kun sige:


GLÆD DIG ;-) Den er super simpelthen

Rigtig god weekend
Kh Henriette

Jule Mig sagde ...

Hvor er jeg glad for .... jeg ikke skal passe/lære andres unger noget !!!

Jeg ville simpelthen ikke have anet hvad jeg skulle gøre/svare på den med brandnællen...... Hvor får de unger det fra ???

Fedt at du fandt en bog du vil læse, det er så fedt... jeg har en læse blokering - kan slet ikke læse... Tror lige der skal lidt flere danse på plads før jeg kan samle mig om og nyde en bog !!!

Rigtig god lørdag, det der er tilbage af den....

Hyggehygge
Marianne

KirstenK sagde ...

Yes Jussi holder hundrede! Brændenælde der vokser ud af øjet...hvor får de det fra?

Berliner brosten sagde ...

@Henriette
Ja, det må jeg nok give dig ret i. Den er godt nok spændende! Jeg er næsten færdig med den, desværre :-) Syns også at den er bedre end den første..

@Jule
Jeg ved heller ikke hvor de får det fra, men det er sgu tit ret så sjovt...
Jeg har heller ikke kæst meget her i sommer, men nu kommer efteråret, så ryger der da altid et par bøger (eller mange) ind.

@KirstenK
Jamen jeg ved det heller ikke, men det er da fascinerende syns jeg. Jussi er genial, simpelthen!