fredag den 31. december 2010

Godt nytår - og det kan da kun blive bedre!

Her vil jeg lige hurtigt ønske et rigtigt godt nytår!

Der har været stille her på bloggen i et stykke tid og jeg har desværre heller ikke fået kommenteret meget rundt omkring hos jer og jeg savner faktisk mine ture rundt i blogland.
Men det skete som så tit, jeg røg i svinget lige et par dage før jul og måtte i seng med halsbetændelse. Iøvrigt den 3. af slagsen i år, hvilket satte nogele hjerneceller i gang må jeg nok indrømme. Der skal noget forandring til. Det er da helt sikkert. Den første ansøgning ligger på skrivebordet og jeg skal nok holde jer underrettede.

Vi nåede lige et par hyggelige juledage med familien i DK og så startede jeg ud i et helvede af en penicilin allergi. Jeg har da aldrig oplevet noget lignende! Jeg skal ikke komme med for mange detaljer, kan blot fortælle at jeg lignede/ligner en trafikulykke og at jeg har været lige på nippet til at blive vanvittig pga. kløe. Jeg er i bedring nu, bortset lige fra at jeg ikke behøver at klæde mig ud for at ligne Quasimodo! Godt jeg ikke skal til fest i aften :-)

Kan i have en rigtig god aften og et godt og lykkeligt OG sundt nytår.
Vi ses engang på den anden side.


9 kommentarer:

Jule Mig sagde ...

Ikrkkkks det lyder ikke godt, har prøvet det selv !!!

Rigtig god bedring !

Ønsker dig alt godt i 2011.

Hyggehygge
Marianne

Inge sagde ...

Det lyder som om du skal tage din arbejdssituation op til alvorlig overvejselse, der er ikke noget arbejde der er helbredet værd.. :-)
Jeg har også prøvet sådan en omgang penicilin allergi, det skal du have testet og undersøgt. Du må under ingen omstændigheder tage pennicilin igen, før det er ordenligt undersøgt, næste gang er risikoen for anafylaktisk chok mere end til stede. Jeg håber du har kontaktet din læge.
I må have et godt og lykkebringende nytår dernede i den store skønne by.

REJEN sagde ...

Føj for den det var da godt nok uheldigt med både halsbetændelser og pencilin allergi...Håber du har det bedre nu....Et godt nytår til og dine...;-D

Annette's space sagde ...

Jeg kan kun gentage hvad de andre har skrevet vedr. penicillinen...Ta det for himlens skyld alvorligt.
Og så vil jeg ønske dig et meget meget bedre 2011 end 2010 har været. Det kan, som du skriver, kun gå fremad.
Ha en skøn aften og pas dig selv og dine kære 2 og 4 benede.

KirstenK sagde ...

Også godt nytår til dig Gitte. Synd for dig du igen må døje med halsen...God bedring!

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Gitte !

også rigtig Godt Nytår til dig og din og kattene.....håber du har haft en behagelig nytårsaften og kløe og allergi er ved at være på retur...jeg har også penicillin allergi og en gang jeg lå på hospitaler, fandt lægerne ud af det og nu ved jeg hvilken form for penicillin jeg ikke kan tåle....og har en lille seddel liggende i min pung, såfremt i fald...selvom elektronikken siden er indført mere på hospitalerne...men anyway, så ligger den der...man kan også være i udlandet....
jeg kan ikke huske hvordan jeg reagerede på det udover at jeg blev ved med at være syg og ikke ville komme mig....
Så godt og lykkebringende nytår til dig og din helbred og hele situationen...selvom du ikke skriver så tit i perioder, så er jeg trafost følger af din blog....

venligst Anita

folehave's univers sagde ...

Det er bare over alt, min mande har været syg siden 2. juledag. Du må have god bedring. Godt og helsebringende nytår til dig.

Grønlandsposten sagde ...

Øv øv øv med den sygdom og ikke mindst allergien. Håber du snart er frisk igen.

Hvor er jeg glad for at høre, at du er kommet i gang med ansøgningerne. Jeg er sikker på, at det vil være godt for dig at skifte arbejdsmiljø. Håber at alt flasker sig for jer i det kommende år :-)

Berliner brosten sagde ...

@Alle
1000 tak for alle jeres søde kommentarer. Jeg ved godt at jeg skal passe på med det der penicilin i fremtiden. Lige nu handler det bare om at blive rigtig rask og så skal jeg til at sætte min underskrift under nogle ansøgninger og så må vi se, hvad der sker. Kryds gerne fingre :-)