søndag den 2. januar 2011

Efter slaget...

Idag var der endda lidt solskin på programmet her i byen, så jeg blev pakket godt ind i jakke, tørklæde og hat og så var det med at komme ud og lufte snuden. Jeg kan snart ikke huske, hvornår jeg sidst har været ude altså.
Vi gik os en lille tur her i kvarteret og jeg må sige, at det hele stadig bærer MEGET præg af den nytårsaften for et par dage siden. Armen, som det ser ud nogle steder og så er det hele jo blandet med det der sjap som tøvejret har produceret de sidste dage. Solen kunne heller ikke pynte meget på det, men skønt var det nu med noget frisk luft.
Da vi kom hjem igen var jeg træt som en 100-årig og måtte lige på sofaen, hvor jeg fik en dejlig lur. Jeg skal vist bruge den kommende uge på noget genoptræning.
Bare godt jeg ikke skal på arbejde imorgen!
Alle jer der skal afsted, ønsker jeg en rigtig god start på ugen og på året for den sags skyld.
5 kommentarer:

Inge sagde ...

Dagen derpå er ikke altid så flot som på dagen.. :-)
Dejligt vejr at være lidt ude i, og fortsat god bedring.

KirstenK sagde ...

Affaldet fra nytårsaften kan jeg også undvære...selvom jeg bor ude på bøhlandet er der fyldt med alskns ting på fortove og veje! God bedring til dig! Pas nu på dig selv!

Annette's space sagde ...

Lige her hvor jeg bor er det ikke så slemt på gaderne efter ytårsaften. men om jeg fatter at folk sådan helt generelt ikke rydder op efter sig selv. Kald mig bare gammeldaws, men mine unger blev altså jaget af gårde for at rydde op efter deres afskydninger da de boede hos mig.
Vil iøvrigt ønske dig fortsat rigtig god bedring :-))

REJEN sagde ...

Ja æv, det er altid et stort svineri efter nytårsaften og den sorte beskidte sne hjælper heller ikke på det...Fortsat god bedring til dig...:-D

Berliner brosten sagde ...

@Inge
Nej det kan man ikke just påstå, men det bliver da bedre igen. En skam at folk ikk rydder lidt op efter sig...

@KirstenK
Tak skal du have. Ja tænk, selv på bøhlandet er der skidt og skrammel. Så er der jo ikke noget at sige til at storbyen her ligner noget der kunne være løgn!

@Annette
Ja, det forstår jeg så heller ikke helt. Men sådan er det her sådan set hver weekend - selvfølgelig ikke fyrværkeri, men hvad her ligger af flasker, glas osv. det er helt vildt! Træls holdning den der "der er jo nok nogen der rydder op"...

@Rejen
Nej, den der beskidte sne hjalå sandelig ikke på resultatet. Vi må ha et nyt drys, så kan man da se hverken krudt eller skidt :-)