mandag den 6. december 2010

Musikalsk mandag #16

Ja, så kom jeg alligevel en uge bagud, men når man er syg, så må man godt det. Jeg vil også gøre det kort idag, for nu er kæresten nemlig syg og skal da lige plejes lidt her og der.
Jeg er faktisk også ret sikker på, at i alle kender det band jeg vil præsentere. Det er fordi i bor lidt tættere på... :-)
Jeg lærte dem først at kende så sent som i lørdags. Der var vi til en lille julefroskost og der blev denne cd pludselig spillet.
Det handler om den norske gruppe Katzenjammer.
Den kender i godt, ikke?
Jeg syns, at det er helt fantastisk og forunderligt musik. Ret anderledes, men meget medrivende og fascinerende med alle de forskellige instrumenter de fire forrygende kvindemennesker spiller.
Her en af de skønneste sange fra deres første cd Le Pop: A Bar in Amsterdam. 

4 kommentarer:

Tanker skal der til sagde ...

Næææ kender dem altså ikke hihihi

God bedring til kæresten !

Hyggehygge
Marianne

Annette's space sagde ...

Næææehhh jeg kendte dem heller ikke, og jeg må bryde sammen og tilstå at de heller ikke ryger på min playlist lige med det første :-))
God bedring til kæresten

KirstenK sagde ...

Hmm...selv om vi bor tættere på Norge end du gør, så kendte jeg dem altså heller ikke...men de kommer på min liste...sjovt og finurligt musik er det... De er gode at have i baghånden når vi leger: Vi skal skiftes til at vælge musik på You Tube... God bedring til kæresten!

Berliner brosten sagde ...

@alle
Jamen det var da fantastisk. Jeg var helt sikker på at være håbløst bagud :-)