fredag den 18. februar 2011

ABC Scandinavia #P

Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg elsker dyr, dyrehaver, zoologiske haver osv. For nylig var jeg i den zoologiske have i Dresden for første gang. Det var sådan en rigtig kold vinterdag, men med høj sol. Og i netop denne sol, så disse dyr helt fantastiske ud. Lyset i deres fjer osv. og de har jo virkelig smukke øjne, det vidste jeg slet ikke. Og et par helt ordentlige fødder har de også! Fantastisk!
Mit P skal stå for pelikan.





9 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

ha ! du er godt nok kommet tæt på dyrene...jeg er vild med at du har fået et billede af solen gennem dens hud og billedet af fødderne er vildt godt...ja jeg oplever også at se dem på en anden måde gennem dine fotografier...der er virkelig masser af detaljer og nærbilleder...skønt at se...

Helle sagde ...

skønne billeder :)

Inge sagde ...

Super flotte billeder, min første tanke til P var pelikan, men jeg havde ikke nogle ordentlige billeder af den flotte fugl.. det har du kan jeg se.. skønt.. :-)

KirstenK sagde ...

Hvilket herligt billede det er det med pelikanens fod med ringmærkningen på...det er den slags billeder der gør at man oplever pelikanen på en helt anden måde end vanligt...ups jeg er vist faldet af det bogstavstog der...man kan desværre ikke nå alt!God weekend til dig!

Kamelryttersken sagde ...

Bokstavtog eller ikke, pelikanen er flott for det.

På Karavanseraiet finner du flere av Kamelrytterskens meninger, for eksempel denne Kvarme sier noe om verdighet

tankehal sagde ...

det er jo en stor MÅGE :-)

Rejen sagde ...

Hvor er den flot, helt rosa/ferskenfarvet...;-D

Melusine sagde ...

En flott pelikan du viser bilder av her :)

Berliner brosten sagde ...

@Anita
Ja, jeg var også totalt begejstret. Det er jo ikke altid at man kan komme så tæt på og det er jo heller ikke altid at der er til at være for andre mennesker. Men her gik det fint. Desværre var et af billederne uskarpt. Det ville have været total jackpot med fokus på øjet, men sådan er det jo at være hobbyfotograf ;-)

@Belladotte
1000 tak.

@Inge
Mange tak, ja der var jeg lige heldig med det P :-)

@KirstenK
Ja, jeg kradser også på for at blive ved. Det er ikke så nemt og jeg er altid lidt forsinket, men pyt med det. Ja, pelikanfødderne er spændende! :-)

@Kamelryttersken
Ja, de er faktisk flotte, men det er ikke noget man lægger mærke til sådan lige syns jeg...

@tankehal
Ja, det er det vist - i hvert fald efter et besøg i Hansens bryghus :-)

@Rejen
Ja, det er vildt, hvad solen kan underrette. Jeg har aldrig lagt mærke til den farve før...

@Melusine
Ja, de var virkelig flotte der i solskinnet.