torsdag den 31. marts 2011

Fotokalender 2011 #marts

Til marts har jeg valgt et billede af et stykke Berlin.
Det er en tidlig aftenstemning, der minder os om, at foråret for alvor er på vej. Jeg havde først overvejet noget med blomster, men marts var ikke direkte blomstrende, rent naturmæssigt set. Den var faktisk ret kold og ikke specielt venlig. Så blomster må vente...måske i april?


7 kommentarer:

Inge sagde ...

Super flot Berliner billede.. :-) Blomster skal der nok komme.. sammen med foråret.

tankehal sagde ...

ja det pis regner her i vores lille city måtte have store støvler halstørklæde og varm frakke på da jeg skulle til den lille pissamand :-)) på hjørnet ! det var der faneme ikke meget berlin stemning over !! misundelig hilsen :)

Petunia sagde ...

Så flott bilde du har tatt av Berlin i solnedgang. Skikkelig stemningsfullt! Mars har vært en kald måned her også - ikke mye som blomstrer, men det kommer!! Jeg lover!!

Marias Teater sagde ...

Flott bilde fra Berlin! Har de beste minnene fra denne byen og har lyst til å dra dit igjen - blir enda mer sulten av det flotte bildet ditt...

tankehal sagde ...

kan du lægge billeder på blogger fra iphone ?? hvis ja så what to do ?? det funker ikke hos mig

Småbyliv sagde ...

Ah, Berlin :o) Dit skal årets sommerferie gå, for sure!

Kjempefint bilde med som inspirasjon på veien!

KirstenK sagde ...

Mega flot billede du har valgt...meget bedre end et med blomster, for som du selv siger, så har marts hverken her eller i Berlin været specielt blomstrende...men det kommer lige om lidt!!