tirsdag den 22. marts 2011

Makrosjov #6

Så er det blevet tid til endnu en uges makrosjov. Idag var jeg faktisk kommet så vidt, at jeg ville tage nogele friske billeder. Der var fuld solskin på, så mig ud på balkonen med en bunke tulipaner. Dem rodede jeg lidt rundt med og der kom også et par pæne skud ud af det, men så var det at jeg fik besøg. Nemlig af vores søde hunkat Mimi, der lige skulle tjekke, hvad der var gang i nede på gaden.
Så var det at jeg lige måtte prøve at fange hende.
 Billedet er ikke 100% skarpt, men det er også taget i fri hånd uden stativ. Jeg syns ellers at det er meget svært at få stillet helt skarpt, selv med stativ.
Men det her billede syns jeg alligevel om - det her øje der er helt i midtpunktet og så hvordan sikkerhedsnettet* spejler sig i det.

*Vi har et kattenet spændt for balkonen. Det blev vi nødt til efter at netop Mimi en dejlig sommerdag sprang over på nabobalkonen. Vi bor på 4. sal! (hun blev kun opdaget, fordi hun brækkede sig foran deres soveværelsesdør!)
Nå, men her er hun:


Se flere flotte billeder her

6 kommentarer:

marianne Sa sagde ...

Super godt billede af den lille frk. nysgerrig.

Catarina sagde ...

Aii for et fedt billede - og der stirres kan jeg se. Godt fanget. :)

Per sagde ...

Gitte, der er da fokus det helt rigtige sted = øjet.
Dejligt billede :-)

Inge sagde ...

Yes.. me like, det er et fedt billede og man fokuserer netop på øjet og spejlingen.. :-)

KirstenK sagde ...

Dejligt billede af kattestirren...Det ligner jo næsten et tigerøje når det forstørres op på den måde...

Berliner brosten sagde ...

Hej allesammen
1000 tak for jeres kommentarer. Ja, der blev i hvert fald stirret igennem :-) Müske er jeg heldig at fange hende lidt mere forfra. Det kunne vöre fedt, hvis man kunne se pupillen lidt bedre...