mandag den 12. januar 2009

Nyt layout! Call me html-queen ;-)

Ja, jeg havde da vist lige fået fingrene i et af de kedeligste Layouts som blogger har at byde på og det kunne jeg ikke lige lade ligge.
Iaftes var det da ved at gå helt galt for mig - der rodede jeg så meget rundt med siden at jeg pludselig ikke kunne logge på for at redigere fejlen tilbage. Wheee, det gav da lige et mindre panikanfald! Men okay, det er da sundt at få banket pulsen lidt op, ikk?
Jeg syns bare at jeg lissom ikke kan blogge fra Berlin uden lidt farver og halløj. Berlin er ikke sådan en gang brun sovs, uha nej da.
Så derfor fik jeg lige hevet hende madammen her frem.
Hun er lidt skøn, oder?
Okay, jeg er langtfra tilfreds med bloggen her, men så længe min viden er så begrænset må jeg jo tage til takke...(øv)

I Berlin findes der bare SÅ meget streetart og det er jeg meget fascineret af.
Altså ikke af alt det der almindelige gratværk produceret af bumsede teenagere og måske også dem der er ældre...dem der sætter deres "tag" overalt - som hunde ved lygtepæle! Her findes så meget uskøn graffiti. Det er nogenlunde samme slemme kategori som hundelort, men det skal jeg gerne fortælle om en anden dag.

Nej, jeg mener de her flotte motiver som det gælder om at få anbragt overalt i verden. Jeg kender en der gør lidt i det og han sendte hans billeder til bla. Tokio for at få en med-streetartist til at hænge hans billeder op. Til gengæld hang selvfølgelig de fra Tokio her, somewhere...
Et af mine ynglingsmotiver er karatekatten her. Jeg har døbt ham Kurt.
Syns bare at det passer... ;-)
4 kommentarer:

Sebastian sagde ...

Ohj, det ser da meget flot ud ;-)
Måske lidt voldsomt med den sorte baggrund foroven og lidt svært med den hvide tekst nedenunder; men ellers...

Berliner brosten sagde ...

Jamen, det har du set helt rigtigt. Det er netop nogle af de småproblemer jeg stadig har...også at den inderste ramme ikke passer til billedet. Det er heller ikke så smart...men som jeg sagde: Så længe jeg ikke kan hitte ud af html-teksten, så må jeg jo nøjes...;-)

Marina sagde ...

Jeg er vild med madammen, alt det andet finder du helt sikkert ud af med tiden.

Berliner brosten sagde ...

Ja, hun er lidt lækker ;-)
Det meste af eftermiddagen ar jeg studeret html-tekster og hjælpe-sider på nettet, men det er jo ikke sådan lige at sætte sig ind i.
Men pyt med det, lige nu er jeg ganske tilfreds...