onsdag den 3. juni 2009

Fuld fart.

Uha, jeg kan næsten ikke følge med lige i øjeblikket og selvom det først er onsdag idag, er jeg helt bombet...men det er jo også åndssvagt at lade bloggen ligge brak i så lang tid, så her kommer der lige et bette livstegn.

Vi var jo lige et smut i DK i weekenden. Min mor skulle flytte, så vi skulle lige spille flyttemænd. Det gik også fint alt sammen og da vi tog hjem igen, så lejligheden allerede meget hyggelig og beboelig ud. Og det var da overhovedet så hyggeligt, lige at se familien. Og sikke et vejr! Fantastisk!
Men det var jo også noget med over 1200 km ialt og der var noget med en masse kø på motorvejen! Ja faktisk allerede i Berlin, da vi tog afsted fredag eftermiddag.
Alt ialt var det en skøn tur, men ikke helt uden anstrengelser. En sådan tur sidder lidt i knoglerne...
Tilbage i Berlin gik det så slag i slag med en ny omgang stemmetræning, møder her og der og overhovedet. Så jeg glæder mig til weekenden, meget endda, hvor der vist bare skal slappes af. Og nu skal der laves mad og så er det vist hen på fifaen foran fjerneren ;-)

Fortsat god uge til jer derude.

10 kommentarer:

Zette sagde ...

Også god uge til dig, Berliner. du sku være blevet i DK, for der begynder denne weekend allerede torsdag eftermiddag, da det jo er grundlovsdag fredag :-(
Godt I fik hjulpet din mor!

tankehal sagde ...

også god uge herfra, håber stemmen har det bedre :-)

Vita sagde ...

Hej Gitte. Det er da dejligt at vide du sådan har været på danske jord. :-) Synes nok pinsen har været så mild og god!

KirstenK sagde ...

Kender godt det der med at sådan en tur kan sidde i kroppen et stykke tid, også selv om det er dejligt at se familien...Håber det grå bedre med stemmen

Grønlandsposten sagde ...

Sådan en smuttur til Danmark er altså også pæn hektisk! Og det er en lang køretur, især fredag eftermiddag. Du må glæde dig over, at der kun er 2 dage tilbage før weekenden ;-)

Fru Lipka sagde ...

Godt I fik installeret din mor på hyggelig vis.
Kan godt forstå du glæder dig til weekenden. Håber I får lejlighed til at slappe af og ryste den lange tur af jer.

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Gitte !

ja velkommen tilbage til det Berlinske....håber du får kræfterne tilbage...uha så mange kilometer i bil kan godt slå mig ud....om det er fordi du kom til landet Gitte , at det blev godt vejr, vides ikke med sikkerhed...men jeg har også nydt det i den grad...men så lige her idag kom en ordentlig haglbyge og da jeg kiggede ud var der fyldt med hagl så meget, at det lignede sne og det lå længe.....

Vibeke sagde ...

Kære Gitte
Jeg troede, at man tog til Danmark for at slappe af og blive forkælet, - men sådan ser det nu ikke ud,- gudskelov at vejret var med jer, pokkers det med trafikken, jeg så lige på Sat1, forleden aften et indslag om en familie der skulle op til Østersøen, det var da også et trafikkaos uden lige!
Din mor var sikkert lykkelig for hjælpen!
Er du stadig sygemeldt?
Knus
VIbeke

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

Jeg ville oenske jeg boede saa man ikke skulle flyve eller sejle for at komme til DK, men ganske enkelt kunne koere. SUK!

Berliner brosten sagde ...

@Zette
Ja, det kunne have været så skønt med en bette grundlovsdag, men man kan jo desværre ikke nyde godt af begge lande. Det ville ellers være smart...sikke en masse fridage! ;-)

@tankehal
Merci og ja, stemmen har det bedre igen. Det hjalp simpelthen at tie stille i et par dage...og nu er der så dømt stemmetræning igen, så det skal nok blive godt. Spørgsmålet er blot om det virker i det lange løb...

@Vita
Ja, det var også dejligt, selvom det var et lynvisit. Og ja sikke en perfekt pinse, i hvert fald i DK. Her var den vist ikke så smart...

@KirstenK
Jeg syns nu ikke det plejer at være så slemt med den køretur, men denne gang var ugen der fulgte godt nok hård.Stemmen er tilbage med fuld styrke og nu er der dømt 10 ugers stemmetræning, så mon ikke det nok skal blive godt igen.

@Grønlandsposten
Ja, det var en smule hektisk, men det er jo også altid så skønt lige at komme hjem, så pyt med det - det tager vi med i stiv arm og der er jo altid en weekend forude ;-)

@Fru Lipka
Tak og ja, vi har bare slappet af denne weekend og gør det endnu ;-)

@Anita
Ja, det med vejret vides ikke - i hvert fald var det meget bedre i Dk end her, så det passede fint at vi skulle på besøg. I denne weekend er der blot afslapning på programmet og det gør heller ikke noget - idag regner det nemlig blot en gang!

@Vibeke
Jo, men selvom vi skulle til DK for at arbejde, så blev vi såmænd også forkælede. Stikordet hertil er mad ;-) Der findes ikke noget skønnere end fx. et typisk dansk frokostbord Det er jo ikke noget vi har hjemme hos os selv...så pyt med de par flyttekasser ;-)
Nej, jeg er ikke sygemeldt mere. Det var blot en uge. Stemmen er tilbage igen - eet hjalp at holde mund i et par dage.

@Tina - omme i London
Ja, det er der selvfølgelig noget om. Det kræver ikke så meget planlægning, man kan bare lige sætte sig ind og så smutte afsted. Men hurtigere er det nu vist ikke...