mandag den 7. december 2009

Se den lille kattekilling...

Huha, det sidste indlæg var lige godt grov da. Jeg er lige ved at brække mig, når jeg ser det billede. I øret har jeg jo den meget detaljerige fortælling fra kæresten, der flere timer efter "mødet" stadig var ved at gå ud af sit gode skind ;-)

Så lad os lige få nogle helt andre boller på suppen her.
Hvad med lidt "nååååårh" og "nææææææ" og "iiiiih, hvor er den sød"?
Ja, det er vist lige det vi har brug for. Og disse udtryk er i hvert fald stensikre, når man ser denne lille video. Jeg formoder, at de fleste kender den? Den er da vist gået verden nogenlunde rundt og den har over 9 millioner kliks på tuben, så deeeet.
Men den ER altså også bare sådan helt uimodståelig, helt igennem forfærdelig sød sød sød!
Se selv:Jeg overdrev da ikke, oder?

2 kommentarer:

Zette sagde ...

Jep, vederstyggeligt indlæg, din kæreste der har fået lov at smide på din blog, men jo mere man taler om det, jo mere går det væk, så det er god terapi.

Har set videoen før, men gør det gerne igen. Mon nogensinde det lykkes at se den uden at smile? og gad vide, om jeg kan lege den leg med Helmut? Nix, tror jeg vil miste samtlige fingre så.

Berliner brosten sagde ...

Jamen altså det der killingehalløj er vist noget som man kan få de fleste killinger til. har i hvert fald set flere videoer med det. Men den her killing er da godt nok ovre i kategorien meeeega-sød!
Men det er Helmut Museberg selvfølgelig også...Men du skulle da nødigt til at miste fingre på det. Så mon ikke du bare skal finde på en anden sød leg?