tirsdag den 9. februar 2010

Der er jo nogen der kan...

Hørte lige i radioen, at det fra fredag skal vælte ned med sne igen.
Aaaarmen, nu er det fandeme da nok!

Jeg syns virkelig at vi har taget den her (lange) vinter i stiv arm indtil nu og at vi har været meget tapre, men min tålmodighed synger altså på sidste vers og tålmodighed plejer altså at være mit mellemnavn, når jeg selv skal sige det ;-)
Men på den anden side -  findes der noget bedre tidsspilde end at skælde ud over vejret, nej vel?

Idag er en af de dage, hvor jeg ikke er kommet godt fra et langt frikvarter med ungerne. De byggede lystigt videre på deres iglo, flere af dem nægter at tage vanter på. Jeg kan næsten ikke holde ud at kigge på, når de bare rører rundt i sne og is med deres små søde næver.
Underligt folk disse 6-årige!
Vores udetid var mellem 11 og 12 i formiddags og siden da har jeg frosset som en åndssvag. Jeg har prøvet med tæpper, bad og varm drik og alt det der, men det virker ikke idag. Jeg fryser nærmest indefra. Jeg regner ikke med at blive syg, sådan føles det ikke, så jeg må bare ud i kulden imorgen igen...

Men så er det jeg tænker, der er jo nogen der kan.
Vores mindste kat har fået os lokket til at flytte en skammel helt hen til radiatoren - ja jeg ved ikke lige hvordan det skete, for specielt praktisk er det ikke. Jeg skal krølles halvt sammen for at komme på plads bag skrivebordet, men pyt da med det. Bare katten har det varmt og godt!
Og det tror jeg sgu nok hun har. Se selv, hvordan hun ligger der på puden og gør sig lækker:


 

Jaja, der er nogen der kan :-)

En god og varm aften til alle vinterplagede!

10 kommentarer:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej gitte ! jeg kan forstå at katte også kan nogle af de fif som Birka kan...lige så stille er man kørt ud på et sidespor....ligger næsten ude på kanten af sin seng, sidder sammenkrøbet i sofaen, for hunden ligger helt udstrakt og breder sig.....gør det behageligt for hunden med en dyne på gulvet inde ved computeren, så den har det rart....overlever at hunden fælder alle sine mørke hår i ca. 3 uger ( går bare en runde med støvsugerne ca. hver anden time...pyt pyt...)....er det mig der opdrager hunden eller er det omvendt...tænker jeg bare nogen gange ?

Tina Liel sagde ...

Ej hvor fantastisk - endnu en udenlandsdansker - pyh har også mine problemer med det danske ;-) Mere sne ALTSÅ!!!!!! Iglo bygning lyder jo helt vildt. Hvor er jeres kat bare sød. Her kommer lige instrukser om hvordan man fjerner rammen om billederne

Go to Layout>Edit HTML and find this code (use Ctrl+F to activate search):
.post img {
padding:4px;
border:1px solid #cccccc;
}

Change to this
border:0px solid #cccccc;

Preview before saving.

Jeg ved ikke hvordan man gør en blog med 3 blokke bredere. Jeg valgte med vilje den almindelige Minima med to blokke og gjorde den så bredere. Du er velkommen til at spørge hvis der er andet jeg kan hjælpe med. Ellers er din blog da rigtig fin men de rammer stor irriterede også mig. KNUS

Jule Mig sagde ...

Hvor er din kat smuk !!!

Det der med vanterne ikk... Jeg er skovbørnehave barn, og var ude altid... Og vanter dur ikke i sne.. ( kom lige til at skrive i seng... )

Ej.. vanter bliver våde, lyn hurtigt, og så bliver man kold... Men uden vanter, så er det nemmere og man kan hurtigt putte hænderne i lommen og varme dem..

Sådan husker jeg det... og.. i dag hvis jeg fryser om fingeren, laver jeg en snebold.. gør og krammer den lidt i hænderne og ... ja.. så kommer varmen..

Hyggehygge
Marianne

ps.. håber de lyver... og at der ikke kommer mere sne.. men sol..

annette's space sagde ...

Ja man skulle være kat, skulle man !!!

Zette sagde ...

Måske skal du lade dig sy en hvedevarmer - fx hvedevarmer.dk ? Om ikke andet ville kattedyret bliver lykkeligere, men de er nu gode til at få varme i frosne knogle skullle jeg mene.
Din stakkel, håber, at der måske kan komme lidt kropsvarme i aften og nat, så må du lade dig putte ind til

Berliner brosten sagde ...

@Anita
Uha ja, de dyr kan et par små tricks her og der. Det kan vi hurtigt blive enige om. Men det er jo også netop det, der gør dem så elskværdige...Ken der utroligt godt det der med at sidde og ligge sammenkrøllet et eller andet sted, haha

@Tina
Hej og velkommen til Berlin ;-)
Og endnu engang 1000 tak for den hurtige hjælp! Det er da fantastisk. Godt jeg har fundet dig og din blog er også spændende og du fotograferer også gerne og har problemer med det danske. Perfekt ;-)
Jeg har et spørgsmål til min anden blog, men det sender jeg lige senere. Hvor længe har du boet i Israel?

@Jule
Tak for det - jeg skal nok sende komplimentet videre. Så skal kattedyret nok rigtg stolsere rundt i lejligheden her ;-)
Jeg ved jo så udemærket, hvordan sne virker på hænderne og jeg burde nok også bare smide vanterne, men det kan jeg sgu ikke få mig selv til! Og mine søde rotter plejer så også at varme mig, når vi kommer ind igen, så det er fint nok.
Ps. jeg håber også at de lyver, men jeg tror det ikke...

@annette
Nemlig ja!

@Zette
Jeg har faktisk lige puttet en omgang på sofaen med både kat og kæreste. Det var skønt og nu syns jeg blot at det er fødderne der er lidt småkølige...
De der hvedevarmere kender jeg ikke, men tak for tippet. Kender kun kirsebærkerner, men det er vel noget af det samme. Tror endda at jeg har sådan noget liggende et sted, men hvor?

Inge sagde ...

Jeg vil være kat i mit næste liv, ja jeg vil..
Sidder lige nu og klukker lidt over hvorfor børn skal tage vanter på når de voksne fryser.. :-))

KirstenK sagde ...

Nå, men hvis det skal sne mere denne vinter så går jeg dæleme i hi...tror jeg forskanser mig på det inderste værelse på førstesalen, og så vil jeg opføre mig som din kat eller Anitas hund...

Karina sagde ...

Sikke en smuk kat.
Ja de kræ ved hvordan de skal manipulerer med sine mennesker.

Det er en smuk fotoblog du har lavet, men godt du også kommer med dine ord!

Jeg kan kun sige at jeg også er træt af at fryse, træt af is og snebunker.... Men men, det forår det må jo komme SNART

Kh Karina

Berliner brosten sagde ...

@Inge
Ja, det ville ikke være så ringe endda - det der med katelivet :-)

@KirstenK
At gå i hi - den er jeg helt med på! Det startede idag med et ordentligt drys, men det var vist bare starten. De bliver ved med at snakke om fredag og store mængder. Jeg gider sgu heller ikke mere...

@Karina
Ja forår drømmer vi vist alle om. Men jeg er bange for at vi kommer til at vente! Øv altså.
Tak for din ros, det blev jeg glad for og jeg har også sendt komplimentet videre til katskidtet. Hvor ligger hun lige nu? Selvfølgelig på skammelen foran radiatoren. Klog kat ;-)