mandag den 16. august 2010

Musikalsk mandag #2

Sangen jeg præsenterer idag er ikke en, der kan bringe sindene i kog, altså den er ikke specielt spektakulær (bare vent til næste uge :-)
Men den er sgu da så sød! Jeg kan rigtig godt li' den, den er så positiv på en måde og især det der klokkespil er da festligt.

Sangen hedder Neopolitan Dreams og den bliver sunget af Lisa Mitchell. Hun er fra Australien, men født i England (1990).
Hernede blev hun meget pludseligt kendt, da denne sang var med i en reklame fra Deutsche Telekom. Men Hvem ved om jeg ellers havde opdaget hende...


5 kommentarer:

Jule Mig sagde ...

Jeg ved at jeg har hørt den før !!!

Den er sød, sådan lidt agtig... åhh hvad er det nu hun hedder ...

Måtte lige ringe til Fruen... Suzanne Vega, agtig, på en let og frisk måde...

Hyggehygge
Marianne

Prophecy sagde ...

Cute Lied.

KirstenK sagde ...

Jo, den er rigtig sød...som Jule mig siger lid Susanne Vega agtig...jeg glæder mig til det spetakulære i næste uge!

Tina Liel sagde ...

Ej hvor er den skøn!! Kendte hende slet ikke. Elkser at opdage nye kunstnere. Sikke da al den regn i får - sammen med Danmark. Hernede er 1. skoledag også festdag i den helt store stil. God ide med sådan en fortælling.... KNUS♥

Berliner brosten sagde ...

@Jule
Smart lige at kunne ringe ;-) Ja, den er sød og alligevel lidt mere sukkeragtig end Vega, men jeg kan godt høre hvad du mener.

@Prophecy
Yes indeed.

@KirstenK
Ja, der er noget om det der Vega. Men jeg syns personligt at Vega er lidt tungere i det eller hvad skal man sige...Men hende kender jeg selvfølgelig også længere og bedre...

@Tina
Jeg er glad for at høre, at der er nogen der glæder sig over at lære noget nyt at kende. Det elsker jeg nemlig også selv :-)