mandag den 27. september 2010

Musikalsk mandag #7

Hør lige engang - skal vi ikke bare lige snuppe en klassiker idag, hva?
De sidste mandage har jeg ikke overvejet længe før jeg vidste, hvad der skulle på programmet, men idag kan jeg slet ikke bestemme mig! Jeg har været rundt i hele manegen fra rock til latin, fra retro til pop, men jeg fandt ikke lige netop det, hvor det bare sagde "yes, det skal det være!" i mit hovede, så jeg graver lige en klassiker frem.
Med klassiker mener jeg en af de sange, der har sneget sig ind på min playlist over evige ynglingssange.
Vi skal høre Radiohead med sangen "fake plastic trees".

Radiohead er et band fra Oxford, England. De startede ud i 1986, dengang under navnet "On a friday", 1989 skiftede de til Radiohead. 1992 udkom første plade og siden gik det støt opad for bandet. På et tidspunkt havde de noget knas med deres pladeselskab fordi de havde sørget at deres cd'er ikke ville kunne koperes (haha). I hvert fald dik de så vidt, at de offentliggjorde deres næste album på deres homepage. Der kunne det downloades og man kunne selv bestemme prisen.
Ret så cool vil jeg mene.

Ja og jeg er ellers ikke speciel radioheadfan, slet ikke faktisk, men den her sang, den passer bare på alle leder og kanter efter min smag.
Hør selv:


3 kommentarer:

Prophecy sagde ...

Den sure kommentator kan godt lide det melankolske input, men er ikke en fan af Britt-gutter. Da du skrev en klassiker, tænkte jeg, YA..nu kommer Aretha Franklin eller AHA eller...men det siger vist mere om mig end dig ;o)
Er dog helt færdig over at det er musikalsk mandag # 7. Det er næsten 2 måneder. Det kan jeg ikke forstå, tiden er en meget mærkelig størrelse altså. Men bliv ved ikk?

KirstenK sagde ...

Yes Radiohead hører til en af mit 2014 favoritbands...mere er der ikke at sige om det! I love "Musikalsk mandag"

Berliner brosten sagde ...

@Prophecy
Sjovt med blikket på klassikere. Jeg ejer såmænd også musik med "dine" klassikere, det kan du da lige tro, men de er vist ikke inde på min personlige ynglingsplaylist...
Ja, det er vildt med de uger. Ved heller ikke, hvor de flyver hen sgu.

@KirstenK
Jamen, det er jo perfekt. Godt så :-)