onsdag den 29. september 2010

Noget at glæde sig til...

Se lige engang, hvad vi har fået fat i:Ja hernede hedder hun Dico og ikke Dicow, jeg ved heller ikke lige hvorfor.
Kæresten syns vældigt godt om hende, så da vi opdagede at hun spiller i Berlin engang i oktober - ja, der fik vi lige bestilt nogle billetter i en fart og igår fik vi dem så. Nu hænger de på opslagstavlen ved døren, så man kan glæde sig hver gang man går forbi.
Jeg er indtil nu ikke blevet sådan helt varm med hende, dvs. med hendes musik, men jeg glæder mig alligevel meget. Livemusik er nu engang noget helt specielt og de clips jeg kender fra youtube etc. viser, at hun er yderst karismatisk. Så den koncert ser jeg frem til, klart.

Nåja, og efter det nogenlunde vellykkede billede af hunkatten har jeg forsøgt at få lavet et lignende af handyret, men han er sgu styg. Jeg har støvlet rundt i lejligheden, smidt mig på gulvet og jeg skal komme efter dig, men han gider bare ikke lege med. Punktum!
Det eneste, der blev sådan nogenlunde, altså hvor han hverken drejer nakken til, har lukkede øjne eller hvor jeg rystede på hænderne er det her. Det er ikke optimalt, det ved jeg, men bedre bliver det ikke i øjeblikket. Jeg må finde en ny strategi, men hvilken?
Måske et bette camouflagetelt i køkkenet eller noget :-)


8 kommentarer:

Inge sagde ...

Live koncerter er fede, jeg har dog aldrig været til hendes koncerter..
He he.. den skønne kat, han ligner en der ser meget meget overbærende på dig.. hvad har hun dog gang i.. :-))

Annette's space sagde ...

Hvor morsomt at de kalder hende Dico :-))
Katten er helt vidunderlig og jeg har næsten krampegrin af din beskrivelse af dit forsøg på at fotografere ham.
Du må overrumple ham. Jeg tror han vil gennemskue camouflageteltet i køkkenet......

Prophecy sagde ...

du, vi skal også til Dico, her i Odense i efteråret. Jeg har det som dig, hun har ikke helt grbet mig, men L. er pænt glad for hende, så...jeg tar sgu med.

Mht. dit såkaldte mis-lykkedes foto, så syns jeg det modsatte. Din kats udtryk er helt præcist og skarpt fanget - "STOP, moster . jeg gider ikk fotograferes," og du har fanget det godt. Så mon ikke det står 1-1?

KirstenK sagde ...

Jeg har det lidt som du med Tina Dicow...men en ting hun har lavet som jeg er fuldstændig tosset med er den Dicow/Brandts version af Leonard Cohens Haleluja. Hvis ikke du kender den skulle du lige prøve at finde den på YT. Den er simpelthen oversat ret direkte til danske...den er superduber.
MHT hankatten: Hvad med, at prøve at klæde dig ud som en mus...aj det går nok ikke!Jeg synes nu ikke fotoet er mislykket!!

tankehal sagde ...

Nice :-) vi drikker jeres øl lige nu og sender varme tanker :-) mens vi lige tjekker res. til uge 42 igen :-)

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Gitte....Han ser sgu sur og forurettet ud...snerper bare munden helt til og giver dig et bebrejdende blik...no doubt....

Så jeg kan forestille mig at her skal der virkelig arbejdes med relationen....du får brug for alle dine pædagogiske kræfter for at gøre det godt igen....LOL...LOL...LOL....

nå spøg til side, Gitte...jeg grinede virkelig højt for mig selv her ved computeren efter at have læst din tekst og så ser billedet...han er meget udtryksfuld, den kat...så egnetlig synes jeg billedet er supergodt...

Apropos Dico...hehe!..sjovt med det navn...så kan jeg godt lide hende...ikke sådan at hun ligger øverst i min liste, men hun synger faktisk ret følsomt og har en supergod stemme...men hun er ikke en jeg sådan har musik af, men jeg ville ikke betænke mig over at tage til koncert med hende...jeg kunne have en fornemmelse at hun er rigtig god live...så jeg tror jeg ville høre hende mere, hvis jeg kendte mere til hende...

Anonym sagde ...

Jeg synes det er et kattens godt billede, men et bebrejdende blik får du godt nok ;-)

Berliner brosten sagde ...

@Inge
Jeg glæder mig også meget til den koncert faktisk.Og katten, jamen heldigvis er han overbærende ellers ville han da være rendt væk for længst :-)

@Annette
Ja, han er såmænd lækker ham den bette, men jeg har besluttet mig for at lade ham være i fred...altså sådan lige nogle dage i hvert fald :-) Jeg skal nok komme efter ham på et senere tidspunkt.

@Prophecy
Jamen så er vi jo altså to :-) Men er faktisk ret spændt på, hvad vi mener EFTER koncerten. Som jeg skrev hos Annette - missekatten får lige fred i et stykke tid, det har han også fortjent.

@KirstenK
Klæde mig ud som en mus, haha, den var god, problemet er bare at han er ret så bange for næsten alting, så det duer ikke rigtigt...
Jeg har været inde og høre hallelujah på YT og jeg vil sige at T. Dicow er helt fantastisk! Jeg har mine problemer med den oversættelse, syns ikke rigtigt at det er noget der passer, men nu elsker jeg også den sang i original og så syns jeg nok at ham Steffen Brandt er lige lidt bleg ved siden af hende der - både i udseende og stemme...Men jeg glæder mig da mere og mere til den koncert.

@tankehal
Ja, det er da nice og en god optakt til de kommende dage så, ikda. Og vores reservering skulle da helst også være i top, måske jeg lige skulle tjekke ;-)

@Anita
Forurettet er et meget passende ord til hans udtryk ja, sådan rigtigt "gør dig færdig kone!" :-)
Jamen det bliver spændende med den koncert, det gør det da. Vi har da også musik med hende herhjemme, men det er ikke noget jeg har hørt noget til indtil nu. Lad os se om det ændrer sig, det er vist meget muligt.

@Anjoe
Tak skal du have og ja, han er ike helt tilfreds med sitautionen, men nu skal han så få ro - i hvert fald i et stykke tid da...