mandag den 1. november 2010

Musikalsk mandag #12

Ja, nu er det jo ikke lige nemt at komme ned af Tina Dico bølgen som jeg har svømmet med og på siden den fabelagtige koncert...men the show must go on, vi må videre.
For to uger siden havde vi jo Noah and the Whale på programmet og der skrev jeg, at de i starten havde en kvinde med i bandet, der dog stod af for at starte en solokarriere og netop hende skal vi have fat i idag. Hun er også at finde i singer/songwriter kategorien, der vist godt nok hører til mine foretrukne, hvis man ser lidt nærmere efter...:-)
Hun hedder Laura Marling og er født 1990 i Hampshire, England. 2008 udkom hendes første soloplade og 2010 den anden. Hun var på tourné (ved sgutte hvordan man skriver det rigtigt og er for doven til at google, sorry) med Adam Green og Jamie T., der bookede hende efter at have hørt hende blot 2 gange!
Hun har også arbejdet sammen med Mumford and sons, hvad man også kan høre i sangen vi skal høre.
Den er fra det nye album og hedder Blackberry Stone.
Jeg elsker hendes stemme, hendes akcent, hendes guitarspil!


Prøv eventuelt også at høre den her: Devil's Spoke. Den er vist mere kendt og den er der lidt mere pep i. Hvis man lytter efter kan man jo høre noget banjo eller mandolin eller hvad det er....åååårh, så bliver jeg da svag i leddene der!

Tilsidst skal vi lige have en meget enkel, men så sød lille en.
Det er titelsangen fra første album og den er bare så fin. Mere er der ikke at sige om det og så er der en fan, der har lavet den her søde video til den. Jeg syns det passer perfekt.
Her er Alas, I cannot swim


 

5 kommentarer:

Tanker skal der til sagde ...

Giver dig ret , hun har en fed stemme.... Kan mærke den ned ad rygraden.... hihihi

Hyggehygge
Marianne

Prophecy sagde ...

Hun er fin. Den sidste, den naivistiske, også pga. af tegningerne er helt vildt dejlig, sagde den mindre sure Smagsdommer

Annette's space sagde ...

Dejlig stemme hun har hende pigebarnet :-) Stemmen minder om en anden noget ældre sanger, min hjerne kan bare ikke lige finde hende frem :-))

Berliner brosten sagde ...

@Tanker skal der til
Godt så, skøn fornemmelse, ikke?

@Prophecy
Jwmen så er jeg da glad, hvis den sure dommer slet ikke er sur :-)

@Annette
Ja den er dejlig, men jeg kan ikke lige hitte ud af, hvem du kunne mene. Plejer ellers også tit at blive mindet om andre sangere, når jeg hører nogen...

Gateglimt sagde ...

Tusen takk for at du viste meg denne unge og flotte artisten, Marling.

Nydelig stemme, jeg skal høre masse på henne.

Har scrollet rundt på din blogg og liker den veldig godt.

Nå følger jeg deg videre og gleder meg til nye innlegg fra deg.

Snill hilsen fra Norge ;)