lørdag den 5. februar 2011

ABC Scandinavia #N

Så er vi nået til N og jeg syns ikke at det er noget specielt nemt bogstav. Jeg måtte da lige tænke lidt over det, men egentlig var det ret så hurtigt klart, hvad det skal stå for.
Mit N skal stå for nervøs.
Det er nu ellers ikke et ord jeg vil bruge, hvis jeg skal beskrive mig selv og det er heller ikke noget jeg døjer meget med, men...og der må jo være et men, for ellers er der jo ikke meget ved den historie.
Det er på mandag at jeg skal til jobsamtale og jeg er faktisk en smule (læs: temmelig) nervøs.
Altså det er ikke sådan at jeg sidder og bævrer og har glemt hvad jeg hedder, nej nej så slemt er det nu heller ikke. Og sådan kommer det heller ikke til at være under samtalen, det ved jeg - har dog alligevel prøvet det et par gange...men jeg føler sådan en slags indre uro.
Jeg vil gerne have det overstået og jeg vil meget gerne gøre det godt! Den der uro er opstået, fordi jeg virkelig meget gerne vil have det job og det er faktisk første gang, at jeg er gået til en jobsamtale med dette konkrete ønske. Så nu er det bare at håbe at jeg ikke kommer til at stamme for meget rundt og får stillet op med et pokerfjæs, der på den ene side overspiller nervøsiteten, men som på den anden side ikke gør mig "uægte".
Nå, men mandag klokken 10.30. Cross your fingers, please!

12 kommentarer:

Inge sagde ...

Det lyder som den sunde og gode nervøsitet, der får dig til at yde maksimalt.. :-) Godt n valg, og fingrene er krydsede og positive tanker sendes mod Berlin mandag formiddag..
Hav en god aften.

Prophecy sagde ...

Er enig med Inge, du har noget at miste = du vil gerne have jobbet = der er nerver med. Håber de er hvad du leder efter jobmæssigt og at de ser at de ikke kan uden dig ;o)

Malys krok sagde ...

Så er det bare å håpe på at du får den jobben du ønsker! Skjønner godt at du er litt nervøs foran denne jobbsamtalen og sier LYKKE TIL!
Takk for hilsen! -Margit-

REJEN sagde ...

Jeg kan godt forstå du er en "smule" nervøs men det er vist meget sundt med lidt nervøsitet...Pøj pøj krydser fingre..;-D

Kamelryttersken sagde ...

Går så bra så. Skal du ha jobben, får du den, uansett hvor nervøs du er.

Da vi var barn, spilte vi et kortspill som het "Nervøs". Gjaldt å ha reaksjonsevne og være rask på labben, ellers var det motstanderen som snappa fyrstikkeska. Polerfjes var det iallfall ikke snakk om.

Annette's space sagde ...

Jeg lover højt og helligt at alt der kan krydses bliver krydset på mandag.
Jeg tror lissom de øvrige at det er en sund nervøsitet du døjer med og at det lige præcist er den der får dig til at yde det der skal til for at få jobbet...Glæder mig til at læse om det efterfølgende....Knus

KirstenK sagde ...

Håber på et positivt udfald af jobsamtalen, med eller uden nervøsitet!

Jørgen sagde ...

Det lyder som du har tænkt dig at sørge for at få det job - herfra ønskes god jobsamtale.

Anonym sagde ...

Hej...
Som jeg skrev i den mail jeg sendte dig forleden, tror jeg det er uundgåeligt, at de spørger dig om, hvorfor du vil forlade et "godt job", og hvorfor du vil have et andet, samt hvorfor du søger netop hos dem. Det er et par overvejelser værd. Svarene bør nok være positive.
Håber du får jobbet. Livet er for kort til for mange negative arbejdsrelaterede problemer/spekulationer.
Pøj pøj....Hilsen Knorrrpromenade 10245

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Jeg sender dig mange krydsede fingre....og kommer til at tænke på at du jo også har lagt det ud her på din blog...det kunne da godt give mig lidt mere kriller i maven end jeg ellers ville have...og jeg håber at du får det....men det er altid en gensidig proces...som Prophecy siger...det skal være det du leder efter jobmæssigt og du skal være den som de synes passer ind i det, som de gerne vil have....
og det er altid et rigtigt godt udgangspunkt, at du gerne vil have jobbet...så sender man altid gode og dynamiske signaler, er min erfaring....og at vise sin interesse og engagement i jobbet er rigtig godt...
uanset udfaldet...så er det et skridt på vejen til at gøre noget ved sin arbejdsituation...

venlige tanker fra Anita

Pysselfarmor sagde ...

Hoppas det gick bra...litet nervositet är bara bra.

Tanker skal der til sagde ...

Hvor er det bare pisse sejt at du skal til den jobsamtale !!!

Wiiieeee , det er spændene !

Kender godt .. det N der....

Hyggehygge
Marianne

og pøj pøj